Video: Vlog dag 2!

God fredagskveld! Nå er det bare å hente seg noe godt å spise, og sette seg godt ned forran pc’en og se på dagens vlog!

42 kommentarer
  1. haha bra video du 🙂 Jeg kan godt gi deg en ny pc haha, kan dessverre ikke det men jeg håper du får en bra pc til slutt 🙂 Ønsker deg en god fredags kveld <3

  2. liker videoene du lager nå 😀 vlog uke go for it 😀 vises at du jobber å får mer innblikk i liksom hvor mye tid å hvordan du gjør det

  3. Nå fikk jeg plutselig litt dårlig samvittighet her… jeg har sittet å blitt sur siden ingen legger ut noe! Men så ser jeg at du sitter å jobber til elleve! Da ligger jo jeg å sover. Men du er kjempe flink til det du gjør og det er ikke mange som kunne hatt din jobb.

  4. Du har så fint hår! Men er det bare meg eller er håret ditt mye mørkere enn extensionet? Ser sånn ut når du filmer deg ved vinduet 🙂

  5. Åå, det er så gøy å se på sånne videoer!! Jeg elsker når du lager sånne lange videoer, for du er så koselig å høre på!:) stå på videre med den utrolig flotte bloggingen din! Ha en super kveld videre!:)

  6. Likte denne videoen veldig godt, håper du kan lage vlog litt oftere. Synes også at det er gøy å se deg gjøre noe annet. Også varer videoen lenge, noe jeg liker;D Ha en fin helg!

  7. Veldig kjekt at du skal lage videoer hver dag denne uken. Håper de andre videoene blir omtrent like lange som de 2 første. (:

  8. digger deg! kan du snart ha en treningsvideo for mage elns?? eller en sminke video, du er så pen!<33

  9. jeg forstår værtfall mere 🙂 fikk forrestn mye nyttig info om roser viste ikke at man kan kjenne om de er ferske eller ikke!Flink å kjøpe deg selv roser, trenger ikke å vente på en man! Lengre videoer gjør det å litt mer avslappet føle jeg, litt mer sånn slik er jeg! liker det 🙂 blirr fast leser!

  10. Digger at du vlogger! Føler alt blir mye mer naturlig når du vlogger. Liker det mye bedre, for jeg syns det blir litt kunstig når du lager de andre videoene dine… Men uansett så er du knall! Fortsett det gode arbeidet!

  11. å et spørsmål får du noe fra youtube for videoene? eller er det kun via nettavisen/blogg/ å sånn du tjener på?

  12. Vil bare si at jeg elsker bloggen din veldig mye! også lurer jeg litt på hva slags kamera du bruker? <3

  13. skjønner ikke at du greier å drikke pulverkaffe, hvis du bytter til filerkaffe eller nespresso tror jeg du synes det smaker bedre 🙂 Jeg synes vertfall filterkaffe er 100 ganger bedre enn pulverkaffe 🙂

  14. Hei! Jeg har sett mange av videoene dine å nå synes jeg du snakker så mye mer naturlig! 😀 så flink du er! 🙂 det er fint å se på deg når du er i det naturlige hjørnet 😉 tipp topp tommel opp 🙂

  15. Elsker videoen, gleder meg til neste video <33
   Vis det ikke frister med kaffe så har jeg har hørt at å spise et eple når du våkner gjør deg like våken som kaffe:)

  16. Kjempe bra video! Gleder meg til de neste vloggene 🙂 Lurte på to ting; hvor er toppen din fra? (den du har på i slutten, sammen med kosebuksa) og hvor pircingen din er fra? 🙂 Ha en fin dag!

  17. hvis macen din klikker og er treg så formater den. Det gjorde jeg med min når den var treg, og nå er den drit bra 😀 <3

  18. Pass på så du ikke får insomnia. Det fikk jeg etter jeg var mye våken på natt å gjorde ting på natt isteden for på dagen. Snakker om erfaring. Blir bekymret når du er så mye våken på natt å står opp så tidlig.

  19. Hvilket kamera brukte du i denne videoen? Fokuserer det selv og tar det gode bilder? Vil gjerne ha noe som funker som et speilreflekskamera, men som er mindre. Jeg er drittdårlig på å ta med meg speilrefleksen min rundt overalt og hadde blitt overlykkelig om jeg fant et som kunne sammenliknes. Har Canon 600 D, men det fokuserer ikke selv under filming, noe som er jæævlig irriterende.
   Håper på svar fra deg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg