20 Fun facts

På shopping er jeg… Som regel alltid alene. Elsker å gå rundt i min egen verden og titte på både klær og andre fine ting.

På byen er jeg… Nesten alltid danseløven. Jeg elsker å slå meg løs på dansegulvet og ha det gøy med venninner! 

På skolen er jeg… Ikke lengre! Og takk gud for det. Har enda mareritt om at jeg kommer for sent til skolen. 

Hjemme alene er jeg… Som regel alltid i jobbmodus. 

På jobb er jeg… alltid! Og jeg elsker det! Det å kunne ha en jobb der man selv velger hva man vil gjøre er helt fantastisk! 
 
I matbutikken er jeg… som regel helt i min egen verden, med hodet planta inn i handlelista på telefonen.
 
På facebook er jeg… innom hele tiden. Vet ikke hva det er med facebook som jeg syns er så interessant. Kanskje er det alle de virale videoene? Ikke godt å si. Men jeg t titter litt for ofte innom der.
 
På Mc Donalds er jeg… veldig sjelden! Tror kanskje det kan ha noe med at jeg var ekstremt mye på mc donalds da jeg var liten. Så derfor er jeg drittlei av all maten dems nå. 
 
På vorsspiel er jeg… den første som kommer! Jada, alltid tidlig ute. I det siste har jeg til og med prøvd å komme litt “for seint” sånn at jeg slipper å komme så kleint tidlig. Meeen, det går ikke bra enda. Så langt er det seneste jeg har kommet for sent vært 10 minutter.. 

På nachspiel er jeg… aldri.. Haha, tror jeg har vært på et nachspiel det siste året. Blir så altfor fort trøtt, og takler virkelig ikke å være våken til seks om morgenen. 
 
På flyet er jeg… den som sovner først. Og gjerne før flyet i det hele tatt har tatt av. Er det ikke internett på flyet kan jeg like så godt bruke tiden effektivt, og sove litt, så jeg slipper det senere. 
 
I diskusjoner er jeg… hun som alltid tørr å si sin egen mening, selv om alle andre er uenige. Og ja, det kan ofte bli ganske dårlig stemning. Men det får man bare tåle! 
 
På toget er jeg… livredd for å måtte sitte feil vei. Havner jeg feil vei på toget blir jeg “tog-syk” veldig fort. 

På tinder er jeg… hun som sveiper alle til venstre. Vet ikke om jeg er ekstremt kresen, eller om utvalget er dårlig. Men jeg finner så og si aldri noen jeg liker der! Hmm.. 
 
På biltur er jeg…  som regel den som kjører, og skrur på musikken på fullt! 
 
I telefonen er jeg… nesten hver dag. Enten om jeg snakker med familie eller venner, så syns jeg det er koselig å snakke i telefonen. En ekstra fun fact, hver gang det skjer noe spennende så er mamma den første jeg ringer. 
 
På melding er jeg… kort og care. Jeg hater å sende meldinger, så jeg pleier som regel bare å skrive “oh yes” “shit såpass ja!” når jeg skal svare. Ikke fordi det folk sier er sykt uinteressant, men rett og slett fordi jeg hater å skrive meldinger med andre. Føler at jeg skriver nok her på bloggen. Så hvis jeg skal snakke med venner får de heller ringe meg, eller møte meg. 


På ferie er jeg… frøken bloggturist. Her skal alt taes bilde av og blogges om! Er det noe spennende som skjer, eller noe jeg fint jeg ser, så skal det dokumenteres! 
 
Akkurat nå er jeg… hjemme og sitter forran arbeidspulten min. 
  
På date er jeg… som regel sjukt klein. Hater hvis det blir sånn date hvor man skal ut og spise på restaurant eller gjøre noe skikkelig romantisk. Usj, det blir så kleint og klissete. Sleng en big one pizza i ovnen mens vi ser på en action film hjemme hos deg, så blir daten så mye bedre! 

 

 
Foto – Kyle Meyr // kylemeyr.com 

21 kommentarer

Siste innlegg