Video: Treningstur i Frognerparken!

I dag blir det en litt annerledes vlog enn hva som har vært de andre dagene. I dag blir det en treningsvlog! Jeg var i Frognerparken på morgenen i dag og trente, og kameraet ble med på turen. Se hvordan det gikk i videoen under! 

21 kommentarer
  1. Så fin video, Stina! Stå på sånn! Jeg hadde bare et lite spørsmål: har du forslag til sunn, billig og god lunsj på skolen??

  2. Du gir meg så mye motivasjon med videoene dine Stina! Men jeg lurer på hvor du bruker å kjøpe treningsklærna dine?

  3. Har du noen tips for og unngå frizzy extensions. Jeg har som eks problem med det da jeg er ute i frisk luft, jogger, etter jeg har dusjet, osv. Er sykt kjipt for har just skaffet meg nano extensions og det er FRIZZY og tovet sammen, da etter 1 dusj med det i. I begynnelsen før jeg dusjet med det var det helt fint! Men hadde samme problemet med clips extensions. De ble FRIZZY. Ditt ser veldig blankt og fint ut, er det slik etter du kommer ut av dusjen eller har du noen rutiner som funker bra for deg etter du kommer ut av dusjen!! Love your hair

  4. Du snudde deg litt tidlig da du løp sånn 30m spurt. Trodde du han syklisten skulle stjele kameraet? hahahhaha

  5. Nano extensions er fra delightful hair en svensk side. Clip extensionsene var fra rapunzel og luxushair. Er bare super deppa , fordi det var mykt og fint og vups en dusj, en tovet frizzy ball. For bestille fra den siden du har fra neste gang, men har de andre typer extensions enn teip? De hadde micro fester men fant ikke ut av hvordan type extensions som var beregnet for det. Men kjipt og bruke mye penger og det hele ender opp med at en bare har lyst og ta de ut og begynne med clips igjen😔 Har brukt teip fra rapunzel , da hang teipen alt for godt fast da jeg skulle ta de ut selv med balsam og den removeren , fikk nesten rive de ut. Huff derfor frister det lite med teip extensions, selv om det ser fint ut det du har. Brukte den typen du syr med wefts en gang men de falt nesten ut med en gang , de var ikke noe bra. Begynner bli lei av extensions , bare nedturer , men har lyst og ha fint og tykt hår !! Derfor bare fortsetter jeg til jeg knekker koden og alt funker og jeg har rutiner for det😊

  6. Knallbra video! Du burde lage flere slike videoer hvor du trener. Det ser kjekt ut, men kommer meg selv aldri ut på trening, hehe. (:

  7. Tror kommentaren min forsvant men er ihvertfall fra Delightful hair. Det har begynt og krølle seg , eller det er krøller. Æsj

  8. Du får det til å se så lett ut å trene. Jeg har prøvd før å begynne å trene. Men jeg får det ikke til. Men bare så du vet det, du er grunnen til at jeg prøver. Men har du noe tips til meg som egentlig HATER å trene. Og lett blir sliten??

  9. Det var en veldig inspirerende video, men du når du filmet med håndholdt kamera var det veldig slitsomt å se på grunn av dårlig fokus på starten og du svingte kamera litt mye frem og tilbake.

  10. Hei Stina 🙂
   Jeg går på Dans, men har du noen tips til hvor mange år du burde være når man beggyner med trening, utenom dansen?
   Jeg er (11)

  11. er d slutt mellom du å typen? ser han ikke på bilder lengre.:( Kan du ikke skrive innlegg om d

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg