Video: Hvordan oppnå suksess!

Nøkkelen til lykke her i livet er å føle suksess i sitt eget liv. Men veien dit kan være vanskelig. I dagens video snakker jeg om hvordan du kan oppnå suksess i livet ditt! 

54 kommentarer
  1. kjmpe bra! men lurte på om en ting, vet om mange bra bloggere som er 100 ganger bedre enn mange av de store bloggerne på mange områder, men så blir de ikke sett… hvordan skal man bli sett når det er så sykt mange bloggere ;O? kan du skrive innlegg?:))

  2. Haha, jeg må jo le litt nå. Vet du har fått kommentarer på dette tidligere og jeg vet at du selv er klar over at du hele tiden tar deg i håret. Dette er en vane jeg selv har også. Skjønner ikke hvorfor jeg gjør det og stort sett tenker jeg ikke over at jeg gjør det en gang. Men man legger jo fort merke til det når andre gjør det og ikke en selv. I denne videoen kaster du vekk, stryker eller er på vei til å gjøre det rett før du klipper hele 88 ganger, Stina! No hate! Jeg er bombesikker på at jeg hadde vært i nærheten av samme tallet 😉 Håper du kan le litt selv også fordi du er jo bare helskjønn, Stina!
   Til slutt vil jeg bare få sagt at du er et stort forbilde når det kommer til å følge drømmen sin og jobbe beinhardt! Det er en fryd å følge deg og se hvordan ting har utviklet seg for deg og veien kommer bare til å fortsette! Du har mange unge lesere og du er et supergodt forbilde for dem. Ikke minst en stor inspirasjon for oss alle!
   Hverdagen min foregår som regel i sofaen eller i senga. Hverdagen består av serie, få i seg mat og soving/hvile. Grunnen til dette er fordi jeg har en kronisk sykdom. Men veien er ikke over for meg. Suksessen venter på meg også. Mitt første mål er å bli frisk! Deretter venter nye mål! Takk for inspirasjon! 🙂

  3. Hei, Stina!
   Det var en kjempe fin og bra video!!
   Har allerede skrevet noen ting om hvor ofte jeg skal trene, osv…
   Men jeg bare lurte på om du kansje kunne prøve en eller annen gang å lage “Bean Boozld” (du får kjøpt de på Teknikmagasinet.;) PS: elsker videoene dine!! <33

  4. Hvor har du alle de gode tipsene fra?! Det du sier et kjempe motiverende! Likte denne videoen veldig godt! Nå må jeg virkelig sette meg noen mål! Går siste året på ungdomsskolen så de fleste målene mine handler egentlig om å forbedre karakterene..:-D

  5. Hei Stina! Har fulgt bloggen din lenge, men aldri lagt igjen en kommentar. Men denne videoen her synes jeg at var den beste du har laget hittil. Sikkert fordi at den traff en nerve hos meg – sånn at nå må jeg skjerpe meg.
   En veldig motiverende video. Den ga meg litt troa tilbake på meg selv. At jeg kan klare alt jeg vil – så lenge jeg går inn for det.
   Her er mine “drømmer” som jeg vil oppnå.:
   – Jobbe som aktivitetsleder/aktivitetspedagog på barneavdeling på sykehus. Men det krever videre utdanning tenker jeg, per nå er jeg nyutdannet barne- og ungdomsarbeider. Jobber på småbarnsavdeling og kjenner at det virkelig ikke er meg. Så på tide å undersøke litt angående jobb på sykehus med barn!
   – Jeg vil veldig gjerne gå ned i fettprosent. Jeg har gått til PT og har dermed lært teknikker. Problemet er det; enten går jeg “all in”. Typ bråslutter med halv fabrikata og godteri osv, til jeg maks 4 uker senere går på en real smell som varer lenge. Jeg prøver å spise sunt, og har gradvis fått det godt til på noen måltider i løpet av dagen. Men så er det den berømte treningen; dra på treningssenteret er “skummelt”. Så nå har jeg ikke vært der på en god stund, og det vil kreve beinhardt fokus på og klare å være der igjennom en planlagt økt. Men iløpet av økten kommer det som regel mange desktruktive tanker sånn som “Herregud, kanskje de tenker at ejg er feit?” osv osv.
   Grunnen til den tankegangen når jeg er på treningssenter er fra da jeg hadde sosial angst og depresjon. Ble “klarert” i januar i år. Også fordi jeg ikke har venner i her jeg bor nå.
   er typiske “klikker” her, og derfor vanskelig og komme inn på folk. Så har en lang vei og gå føler jeg selv.
   Så denne videoen skal jeg se ofte når jeg føler at ting “går imot meg!”
   Så tusen hjertelig takk for det “kicket” bak.

  6. Sorry ass.. Men må faktisk LE når du snakker om at du jobber “hardt”. Jeg vil ikke påstå at det er hard jobbing når du sitter bokstavelig talt på rævva, og tenker ut ditt neste blogginnlegg, redigerer bilder osv. Du kan få rævva di ned i en butikk, og jobbe der en dag de får varer. DA kan du uttale deg om hard jobbing, for da skal jeg LOVE deg du er både psykisk OG fysisk sliten etter noen få timer pga. du har fått beskjed om at 4 trepaller som er fulle av varer skal være fyllt inn i hyllene iløpet av 3 timer, samtidig som kunder kommer å klager på ting, spør om ting, osv…
   Ikke kom her å snakk om hard jobbing, når du faen meg er 23 år og lever på folk som klikker seg inn på bloggen din fordi de vil se bilder av deg og ditt hverdagsliv.

  7. Nora: wow.. Virkelig? Tydelig at du ikke har noe peiling om hvor mye jobb det er å blogge. Og jeg har jobbet både som servitør, kokk, i matbutikk, i klesbutikk og enda flere steder. Så jeg vet akkurat hvordan det er å jobbe i butikk. Og det et slitsomt det også. Men på en helt annen måte. Når du er ferdig på jobben kan du gå hjem og gjøre hva du vil og ikke tenke på jobb. Mens jeg aldri har fri og alltid må tenke på bloggen. Så nei, det er ikke bare bare å jobbe som blogger 😉

  8. …og når du sier at folk LATER seg i helga, fordi de er slitne av å ha jobbet hele uka. Altså, er du totalt sosialt tilbakestående?! DU jobber ikke 8 timer HVER dag, så du kan holde kjeft om å uttale deg om noe sånt! Det er det latterligste og frekkeste jeg har hørt i hele år! Du klarte ikke jobbe i en jævla klesbutikk for BARN engang, og DET sier LITT om deg og hvor LETT det er å blogge kontra å jobbe med mennesker i feks. butikk osv.

  9. Veldig inspirerende video, ettersom jeg bor hjemme og det er en god stund ti jeg flytter ut så vil tiden til jeg når målet mitt ta en stund.
   Men jeg har veldig lyst til å jobbe som blogger eller jobbe i radio.
   Haha, jeg har allerede begynt på målet som blogger, driver nå å sparer til kamera (:
   Har også hatt en “teste” blogg, er jeg kan utforske blogg.no osv.
   Syntes det virker veldig gøy å blogge, vet ikke om denne drømmen kommer til å dø ut eller ikke, men i det siste halvåret har dette vært drømmen. Har også så mye på hjerte jeg vil dele, haha.
   Men begynner å bli trøtt her, så du får ha en god kveld!
   Må bare si dette også, syntes det er så gøy at du driver en blogg, er også ekstra gøy med blogg uke! Tusen takk for en fin video søte seg <3

  10. Jeg vet ikke om du aner hvor mye bullshit du sier, du må virkelig lære deg å snakke slik at du engasjerer dine lesere til å se mer enn 30sek av videoen din. Virkelig.

  11. Du blogger valgfritt og kan ta seg fri så mye hun vil.. du sitter hjemme og skriver om klær og sminke og tar bilder av deg selv, det er faen meg ikke noe jobb – det er en HOBBY som man selv har valgt. Hvor mye jobb det er å ha en blogg” jo, vi vet hvor mye jobb det er. Man tar bilder. Filmer seg selv. Får ting gratis. Mottar masse penger. Får reise gratis. Er fleksibel og kan for det meste gjøre hva man vil, for bloggen er mobil. Herregud, er det mulig å ha så lite innsyn.

  12. Altså, skal man ikke få lov til å slappe av? Synes at når man har “fri” så skal man ha muligheten til å lade batteriene og slippe stresset fra jobb, skole osv. Vil ikke si at det er bortkastet tid å faktisk ta det litt rolig i en ellers hektisk hverdag. Jaget etter å ha et perfekt liv, men suksess på alle mulig fronter er helt pp styr, mener nå jeg:)
   Men fin video! Du er en bra blogger, men er ikke enig i alt du sier. Stå på videre!

  13. Hei!
   Et par ting jeg la merke til i videoen din. Du sier alle må skaffe seg en jobb de elsker. Har du tenkt på at det kanskje ikke er like enkelt av ulike grunner. Noen er syke, noen har opplevd noe forferdelig i livet som setter dem “ute av spill” og noen får mange barn tidlig som gjør at de ikke har tid. På politihøyskolen er det omtrent 4000 søkere, men bare 750 plasser. Selvfølgelig, hvis du jobber ekstremt hardt er du en av de 750, men hvis 750 personer har jobbet hardere enn deg og har bedre grunnlag og du skulle være så uheldig å ikke komme inn, eller har astma, migrene, får du ikke drømmejobben. Alle kan rett og slett ikke ha drømmejobben. Noen må ha de kjedelige jobbene som søppel -og septiktømming, vaskedame, kassedame på rimi, for at samfunnet skal gå rundt. Man trenger pengene og blir nødt til å ta det som er mulig for å få inntekt, om du skjønner hva jeg mener?
   En annen ting jeg legger merke til her i kommentarfeltet er at du alltid må tenke på bloggen mens andre har fri etter 08.00-16.00 jobben. Vel det gjelder slettes ikke alle. Lærere går hjem å retter prøver, innleveringer, forbereder seg til ny dag, kokker tenker ut nye retter de vil prøve og smaker de kan tilsette, snekkere tenker hvordan de kan bygge videre på prosjektet sitt for å bli ferdig på en mest mulig effektiv måte. Dessuten er det utrolig mange som kommer hjem til en “ny jobb”, nemlig foreldrejobben, som også er en heltidsjobb.
   Om man jobber ufattelig mye, bør det være lov til å ta helgen til hvile. Få sitte ned med god samvittighet, noe som høres ut som om du er fullstendig i mot. Det er en grunn til at vi er så glade i helg.
   Til slutt vil jeg bare si at dette er min mening, håper det ikke blir noen sure minner. Jeg sier bare min mening slik som du gjør i videoen og skjønner at du bare vil motivere til å gi alt. Det er bare måten du formulerer deg på, som får det til å virke som du disser noen i samfunnet. Håper forresten på flere trenings videoer snart 🙂 Stå på!

  14. Det er sant i mye av det du sier, men selvfølgelig trenger man tid til å slappe av hvis man har en intens skoledag fra 08.30-16.10 for eksempel! Da trenger man tid til å slappe av fordi det er kjedelig å gå på skolen, og det er vanskelig å gjøre det man har lyst til på skolen! Og for det andre så er det ikke så lett å finne en jobb du ikke kommer til å bli lei av etter hvert! Og for det tredje så er faktisk å slappe av det jeg liker å gjøre best, så derfor bruker jeg tiden på det hvis jeg har lyst 😉

  15. nå har det seg sånn at ikke alle kan velge og vrake i jobber, og ALLE mennesker i norge er ikke avhengi av oljen vår når det kommer til jobb. jobber du i klesbutikk og oljen vår tar slutt får du ikke sparken selvom.
   noen må faktisk jobbe med det som du kaller ” drittjobber ” fordi de må forsørge barna sine og ha mat på bordet.

  16. nå har det seg sånn at ikke alle kan velge og vrake i jobber, og ALLE mennesker i norge er ikke avhengi av oljen vår når det kommer til jobb. jobber du i klesbutikk og oljen vår tar slutt får du ikke sparken selvom.
   noen må faktisk jobbe med det som du kaller ” drittjobber ” fordi de må forsørge barna sine og ha mat på bordet. er også merkelig at du er den eneste bloggeren i hele norge som uttaler deg om hvor hardt det er å jobbe som blogger, når de andre bloggerne ofte har en annen jobb vedsiden av bloggen. og du er jo ikke blandt de 3 beste engang, så da er det kanskje på tide å tenke litt ?

  17. Jeg digger bloggen din og forstår at du gjør mye for å ha en bra blogg, men jeg syntes selv å drive å blogge er en hobby og ikke en jobb. Ja man blir sliten på forskjellige måter uansett om man blogger eller ikke, men syntes det er for drøyt at di sier at man blir sliten av jobben fordi man ikke liker jobben. Man blir sliten fordi man gjør en bra jobb

  18. Kjempe fin insprasjon til mange. Men å si hvorfor sitte å lade an er bortkastet. Så må dt sies. Med full skole og en kropp som ikke spiller på lag er det ikke mulig. Jeg ser poenge ditt, men for alle er ikke det like lett. Men du er flink i dt du gjør. Stå på 😄

  19. Mål nå er å bli ferdig med 10 klasse å få en god eksam så jeg kommer inn på helse og oppvekst på vidregående, og gå der i 2 år, deretter gå påbygg i ett år å ende opp med å utdanne meg som førskolelærer. Noe som alltid har vært min
   Nå har jeg også et mål om å kjøre opp til lappen på scooter. Til tross at mange ikke tror på meg siden jeg er ganske svaksynt, men når øyelegen tror deg går fint gjør det nok det.
   Høst 2016 vil jeg også få en en deltidsjobb
   Du er så inspirerende å bra. Takk for at du og bloggen finnes

  20. Jeg har sett på et par av videoene dine, og så vidt jeg har fått med meg, så har du tidligere gått til psykolog. (Rett meg gjerne om jeg tar feil). Jeg syns da at uttalelsene dine som: “havner du bakerst i køen med alle de andre dritslitne, slække faenskapene, sorry mac, da går det til helvete for deg” er vanvittig respektløst og viser også at du ikke har følt på kroppen hvordan det er å faktisk ha det tøft og være sliten. (Jeg vet ikke hvordan det tærer på kropp og psyke å redigere bilder, rett meg gjerne her og). Du gjør det klart på hvilke “fakta” du legger fram, at du ikke har voldsomt til livserfaring, og at du satser mye på dine yngre lesere sine ukritiske meninger til deg; noe jeg syns er synd. Jeg håper ikke unge jenter og gutter hører blindt på deg og tror at feks moren sin er mindre verdt fordi hun går på Nav pga sykdom, eller fordi de også vil henge med venner og ikke jobbe 12 timer i døgnet uten å få lov til å slappe av. Jeg ønsker deg lykke i livet, at du får solgt mange neglelakker før oljen tar slutt og økonomien til Norge går til helvete.

  21. skjønner at det å være blogger er en fulltidsjobb. Men dere står jo ikke opp halv seks om mårran, for å lage ett blogginnlegg klokka syv. Det er klart man blir sliten av å være blogger, men også når man er i fysisk arbeid. Det gjør liksom ikke noe hvis dere forsover dere litt på en vanlig jobb-dag, men for oss er jo det en helt annen sak. Reagerte litt på det du sa om å late seg i helgene,etter en lang arbeidsuke. Det er klart man er sliten når man har jobbet så mye og stått opp så tidlig, det er klart man gjerne vil slappe av da. Jeg ville heller kunne sovet lenger, hatt pauser når jeg ville, være hjemme, spise når jeg er sulten.. Enn å stå ute å pusse vegg i regnet. Man kan få lov til å slappe av i helgen, SELVOM vi elsker jobben vi har 🙂 Det betyr ikke at vi hater jobben vår, selvom vi har lyst til å sove litt lenger og se litt ekstra lenge på tvn. Vi som ikke blogger, vet såklart ikke hvordan det er å være kjent på den måten, men vi vet at det ikke er spesielt gøy når bloggere som tjener dobbelt så mye, eller mer enn oss, sier at vi later oss i helgene fordi vi slapper av litt etter en lang uke med en halv time pause hver dag. Deter klart det blir slitsomt. det er greit at det er dine meninger, men det var en litt provoserende video, som du kanskje skulle ha tenkt litt over før du la ut. Ser folk kommenterer som virkelig har det i kjeften her, de som ikke klarer å snakke til andre på en normal måte, det er unødvendig, men jeg kan forstå dem også 🙂 Ikke når de går til personangrep da.

  22. Hei!
   Jeg liker veldig godt temaene du velger å snakke om. Du har mye energi og er flink til å engasjere andre. Du er flink til å legge en god jobb ned i videoene, og det synes. MEN du må lære deg å formulere og uttrykke deg på en annen måte. Akkurat nå, og i enkelte videoer tidligere, snakket du faktisk nedelatende om enkelte grupper i samfunnet. Akkurat slik du mener enkelte snakker nedelatende om deg… Du uttrykker deg litt for hardt på enkelte punkter og drar dårlige sammenlikninger. Dette kan treffe enkelte mennesker på en veldig sår måte. Ellers synes jeg du gjør en veldig god jobb i videoene dine. Du legger mye arbeid i det, og de blir bra og interessante å følge med på. Men tenk litt på hvordan du formulerer deg! 🙂

  23. Hei! Du sa at man bør ha fokus på kun en ting når man skal oppnå suksess, men du har vel fokus på både suksess med bloggen og trening(og kanskje mer?) Hvordan klarer du å ha fokus på begge tingene uten å bli stressa og for mange ting på en gang? Har også to mål, men klarer liksom bare å ha folus på en av delene. Håper du skjønte hva jeg mente, hehe 🙂 digger deg, spessielt at du er så ærlig og on point!

  24. Måten du formulerer deg på i denne videoen er ganske dårlig, i forhold til hva jeg tror du kunne fått til. Jeg, for eksempel, har et mål om å oppnå lykke og suksess i livet mitt. Få meg en jobb jeg liker, osv. Men akkurat nå er det like før jeg fyller 18, så derfor går jeg fortsatt på skolen. Skoledagen varer 08.30-15.30, etter det har jeg en time fri før jobben. Denne timen brukes på en kort treningsøkt før jobb 16.30-21.00, og så er jeg ikke hjemme igjen før 22.00. Deretter går tiden på å lage middag, lage lunsj til dagen etter, gjøre lekser, innleveringer og øve til prøve. Ofte er jeg ikke ferdig før langt på natt, og selvfølgelig vil man da bruke helgen eller fridagen til å slappe av og lade opp til en ny uke med mye arbeid, skole, drittjobb og diverse. Det er synd du sier at det å være sliten er så negativt, fordi man blir virkelig utslitt av å jobbe hardt. Og det er ikke slik at etter klokken er 16 så er man ferdig med skole/jobb, for det er ikke sant. Så det er veldig synd hvordan du formulerer deg, det virker veldig som at du snakker til hver og en der ute som ser på tv på en lørdag, fremfor for eksempel de som faktisk later seg på ekte, får penger av foreldre og NAV mens de har null fremtidsutsikter.
   Ifjor sa legen min at jeg var utbrent. Ikke fordi jeg hater skole og jobb, men fordi jeg jobber for hardt med det. Så dette var en dårlig måte å ordlegge seg på.

  25. Jeg skjønner at folk kan reagere forskjellig på Stinas video. Og jeg er helt for at man faktisk skal tillate seg selv å slappe av når det trengs. Hvorfor kritisere så mye når man heller kan ta det som motivasjon?
   Som Nora over her sier “Jeg vil ikke påstå at det er hard jobbing når du sitter bokstavelig talt på rævva (…)” og “Ikke kom her å snakk om hard jobbing, når du faen meg er 23 år og lever på folk som klikker seg inn på bloggen din fordi de vil se bilder av deg og ditt hverdagsliv”.
   Tenk at Stina faktisk kan leve av at folk klikker seg inn på bloggen hennes. Grunnen til dette? Fordi hun har og enda jobber beinhard. Samtidig så er det jo helt fantastisk å se at hun kan drive med det hun elsker og faktisk kunne leve av det.
   Dessuten så er vi alle forskjellige. Vi har alle forskjellig kapasitet. Noen driver med hardt fysisk arbeid og andre psykisk arbeid. Jeg tror at resultatet fra en helt arbeidsuke er forskjellig fra person til person. Jeg tror ikke direkte at Stina mener at vi aldri skal få lov til å slappe av osv. Jeg tror hun heller mente at vi må gripe muligheter, gripe dagen og motivasjon til å nå nye mål! For jeg tror så absolutt at vi alle kan klare akkurat det vi vil 🙂
   Jeg tror at Stina ofte blir så engasjert og kan av og til gå litt hardt ut. Men jeg tror virkelig at hun sier alt med gode hensikter.

  26. Altså, bra punkter du kommer med her, men blir litt provosert når du snakker om nav. Av og til kan folk komme i en ufrivillig situasjon og må få støtte av nav i en periode på grunn av blant annet sykdom. Det betyr ikke at denne personen ikke har gjort en innsats men av og til kan livet ta en lei vending som man ikke kan gjøre noe med uansett hvor hardt man har jobbet. Ville bare gi et perspektiv på det …

  27. Hei, Stina. Du er så flink. Leser bloggen din var eneste dag.
   Jeg begynnte nettop med et blogg. Lisebins.blogg.no
   Jeg lurer på om du kunne lage en video om å få følgera på bblogg. Klem fra en fan

  28. Skikkelig inspirererende video stina😍 helt enig om at man må sette seg mål her i livet. Selv er jeg typen som liker å sitte i sofan, se på tv og være på telefonen😂 men når jeg så vare overskriften på denne videoen ble jeg skikkelig innspirrert, og tengte at, nå må jeg søren meg gjøre mer enn å bare sitte på ræva, og en dag i uka ha en hobby, dette går ikke, så jeg skal begynne å være mer ute med hunden min, skate og ha det mer gøy. Jeg har jo nettopp bytta skole,(ungdomsskole) så jeg har jo gått en del nye venner der. Og du innspirrerte meg til å faktisk kunne ta opp telefonen og ringe dem. Du er bare helt herlig stina❤️❤️ Drit i hva andre sier om deg at blogger ikke er en jobb. Det er en jobb, og en drit stor en også. Du er som en forfatter, eller no, som vær ENESTE dag jobber 24 timer (nesten) vær eneste dag. Jeg bare digger deg. Du er bare elsk❤️❤️❤️😍 litt kult syntes jeg jo også det er bør jeg kan se det gamle huset ditt i røren fra rommet mitt💟 er så utrolig stolt over å bo på røren, og du burde også være mer stolt av at du kommer herfra❤️❤️, men uansett. Skal prøve så hardt jeg kan å komme meg litt mer ut nå❤️❤️ Digger deg❤️❤️❤️😍

  29. Hensikten med denne videoen var så vidt jeg forsto å motivere oss lesere til oppnå drømmer og mål. Det vi fikk servert (etter min mening) var en video hvor du fortalte hvor hardt DU har jobbet, og hvor fantastisk DIN jobb som blogger er. Realiteten er et en håndfull kan ha din jobb (eller en annen ”drømmejobb”), og resten må dermed ha de jobbene som du anser som ”kjedelige”. Noen må sitte i kassa på rimi slik at du får handlet den sunne middagen du skal blogge om – og jobben deres er i realiteten en svært viktig jobb som en ikke burde fnyse av.
   Jeg er enig i at alle burde prøve å finne seg en jobb de trives i, men dette er desverre ikke realiteten for alle, uansett hvor hardt man jobber. (Bare ta for deg profesjonsstudier innen psykologi eller medisin!) Dermed må det være lov å slappe av, nyte helger og reise på ferie og kose seg i disse periodene for å lade opp. Greit at det fåtallet med drømmejobben kanskje ikke har det samme oppladningsbehovet, men folk flest vil ha det – og det er ingenting å rakke ned på. Ideen om å jobbe, jobbe, jobbe er det som desverre driver mange av dagens ungdommer ut i utmattelse, depresjon og det som verre er, de trenger ikke mer mas om at de pusher seg for lite.
   Intensjonene med å lage denne videoen var gode, og det ser jeg, men syntes de ble formidlet på en litt feil måte.
   Så videoen i håp om å bli inspirert, men satt igjen med en følelse av mindreverdighet og ”fyfy” for å slappe av.
   Dette er ment som konstruktiv kritikk, da jeg syntes du er en super blogger med mange gode innlegg og poenger! Tenkte bare å gi et annet perspektiv på saken 🙂

  30. Hei, Stina jeg er en stor fan av deg. Siden jeg begynte å lese bloggen din og se på YouTube videoene dine, har jeg blitt helt inspirert. Jeg er 12 år gammel, jeg har min egen YouTube kanal som heter Shehrum Khokhar. Så jeg håper du skjekker den ut. Du er pen, smart og den beste. Kunne ikke forestilt livet mitt uten bloggen din og YouTube videoene dine. 😘

  31. Vær så snill å ha hestehale eller håret opp i det hele tatt til andre videoer. Det er sykt irriterende å se på en video når du tar på håret hele tiden. Takk!

  32. Haha noen her er skikkelig butthurt må jeg si, skjønner ikke hvorfor folk må angripe og si at bloggere har det så lett, bare fordi de selv blir utslitt av SIN jobb. Til du som syns det er slitsomt å jobbe i butikk, få deg en skikkelig hard jobb du, for i forholdt til den pinglete butikkjobben din (satt på spissen, jobber i butikk sjæl jeg) fins det atter MASSE jobber som er jævla mye mer slitsomme enn din – så ifølge din egen logikk bør du jo holde kjeft og slutte og klage du og. Skjønner du hva jeg vil fram til? Og fatter ikke at dere gidd føle dere truffet, f.eks det med å “late seg” i helgene – jeg har mange helger der jeg ikke gjør en DRITT – fordi jeg vil ikke gjøre en dritt. Men jeg blir ikke sur fordi Stina syns det er å late seg, hallo – vi har alle våre ting vi driver med eller ikke driver med! LOL at folk blir provoserte haha.

  33. Veldig bra video! Du motiverer ikke bare meg, men veldig mange andre mennesker også. Jeg forstår hva du vil frem til i videoen, men som de fleste sier ovenfor: Hvis du har en fysisk harde jobb i hverdagene, så må kroppen slappe litt av i helgene. Jeg er enig i at du må prøve å finne ut hva du vil gjøre med livet og om du vil eventuelt ha en utdannelse med god lønn. Det er jo en av tingene som er viktige i livet, mener nå jeg. (:

  34. Hei Stina. Jeg pleier vanligvis ikke å kommentere blogger, men akkurat den her vil jeg kommentere.
   Jeg er enig med deg i noe av det du sier, men ikke alt.
   Jeg fikk beskjed om for 5 år siden at jeg aldri kom til å klare meg i et “manne”yrke. Derfor valgte jeg å gå mekken på skolen og var lærling på verdens beste arbeidsplass det siste året mitt som platearbeider/sveiser. Klarte fagprøva og er nå arbeidsledig for at de ikke hadde plass til meg. Jeg gjorde en god jobb der og sjefen var fornøyd men de hadde ikke plass og det gikk hardt ut på meg og nå sliter jeg med å finne en ny jobb. Pga oljen, fordi alle de som har blitt arbeidsledig der, tar de jobbene jeg kunne fått. Du må også tenke på hvor dårlig arbeidsmarkedet er nå. Ihvertfall for oss som er i tilknytning til oljen.
   Og når jeg kom hjem fra jobb på fredag, så brukte jeg helgen på å slappe av. Fordi jeg hadde et tungt fysisk yrke. Det var mye bæring av tungt stål og store ferdige konstruksjoner. Så jeg syns du tar alle litt over en kam her. Men dette er min mening.
   Og videoen var kanskje ment for de litt yngre.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg