Min Julaften

I går feiret jeg julaften sammen med familien min hjemme hos søsteren min. Vi var en god del av familien som feiret sammen, både voksne og barn. Siden det var julaften prøvde jeg å legge jobben litt til side, så jeg fikk ikke tatt så mange bilder under selskapet. Men rakk å ta noen bilder av juletreet og middagsbordet som min flinke storesøster hadde pyntet, før alle gjestene kom.

Skjønneste tanteungen min, Emmeline

Julaften ble feiret på tradisjonsvis med både ribbe og kalkun til middag. Jeg har aldri likt ribbe, så kalkun har blitt julemat for meg i alle år. Syns det er så godt! Etter en fantastisk god middag pakket vi opp alle gavene, mens vi fikk besøk av julenissen. Jeg fikk masse fint i år, blant annet tidenes fineste vinglass fra Hadeland Glassverk. Fikk også masse penger, så nå skal jeg shoppe litt på jule/januar salget. Men skal være flink pike å spare mesteparten! 

Etter en ganske kaotisk åpning av julegaver. Haha, hadde litt elleville barn som var veldig glade for å få julegaver! Så ble det risgrøt og litt kaffe. Eller, det ble ganske mye kaffe på meg. For når selskapet var over satt jeg meg til å jobbe litt med planlegging av året som kommer, og jeg holdt det gående til 2 på natten! 

Hvordan var din julefeiring? Fikk du mye  fint i år?

10 kommentarer

Siste innlegg