Endelig hjemmekontor

Da jeg kom hjem til Oslo på fredag tok jeg med meg skrivebordet som hadde stått igjen i Hokksund. Helt siden jeg flyttet inn i bokollektivet har jeg savnet det å ha et eget sted å sitte og skrive. Det å sitte i en seng og skrive  er virkelig ikke godt for hverken rygg eller arbeidslyst. Så derfor er jeg helt i ekstase nå som jeg endelig har skrivebord igjen! Det er helt ekstremt hvor mye mer produktiv jeg blir når jeg sitter ved et skrivebord fremfor i en seng. Og med tanke på hvor mye jobb jeg har å gjøre i 2015 trenger jeg virkelig dette. 

Siden stolen jeg egentlig hadde til skrivebordet ble litt i største laget, dro jeg på IKEA på lørdag med Nora og kjøpte en ny. Hadde egentlig sett meg ut en hvit kontorstol, men den var de selvfølgelig utsolgt for! Etter ekstremt mye om og men endte jeg faktisk opp med en klappstol som jeg har lagt et syntestisk saueskinn over (takler ikke ekte saueskinn, de lukter for mye sau, haha!). Og det ble faktisk veldig bra! Kjøpte også en sånn liten rund stolpute som jeg har under saueskinnet. Så nå er stolen skikkelig god og varm å sitte på. Og det beste av alt; jeg har faktisk god holdning når jeg sitter på den. Stor tommel opp for det! 

Kjøpte med en oppslagstavle mens jeg først var igang. Den er så genial! Her henger jeg opp To-Do lister, sånn at jeg alltid har oversikt over ting som må gjøres. Og hvis jeg får idèer til blogginnlegg skriver jeg de på en gul lapp og henger de opp med en gang. Genialt eller hva? Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har skaffet meg en sånn tidligere! 

Både skrivebord, vase, oppslagstavle, stol, saueskinn, telys og hvite bokser som er på gulvet er fra IKEA, hvis noen skulle lure 🙂 Glad i IKEA sa du? Burde nesten få rabattkort der snart. Tihi! 


 

27 kommentarer

Siste innlegg