Shoppingtur på IKEA

I dag har jeg vært på IKEA en tur med Nora. Vi dro dit ganske tidlig i dag, med en liten frykt om at det skulle være helt ekstremt mye mennesker der. Men vi hadde flaks! Det var mindre mennesker der enn hva det vanligvis er, så vi fikk en rolig og fin shopping dag der! Når jeg dro hjem til Oslo i går, tok jeg med meg pulten som jeg hadde stående i Hokksund. Men kontorstolen jeg hadde fra før av, ble altfor stor. Så derfor måtte jeg ta en tur på IKEA og kjøpe en som passet litt bedre inn. 

Også er det jo alltid 100 ting man kommer på at man trenger når man først skal på IKEA. Blant annet søppeldunke, oppslagstavle, blomster, osv. Det er dessverre altfor mørkt nå til at jeg kan ta bilder. Men skal vise dere hva jeg kjøpte i morgen! Ble skikkelig fornøyd med innkjøpene!

Hvor MEG var ikke dette rommet? Masse rosa og blomster!

En av tingene jeg kjøpe var en ny kosebamse. Lov å være litt barnslig iblant eller hva? Denne var altså så god og myk at jeg måtte bare ha den! Nora og jeg har allerede døpt den Longoria Junior. Siden vi har hatt en intern spøk om at vi heter Longoria begge to. Skal ikke gå inn på den altfor lange historien om hvorfor, men kan si at vi fant det på når vi var fulle. Hehe! 

IKEA hadde visst en kampanje nå, hvor de donerer 1 euro til Unicef når noen kjøper en kosebamse. Så vi kjøpte oss hvert vårt kosedyr og støttet en god sak. 

Drømmesoverommet!

Hvor morsomt er det ikke at det var hengt opp Nora bokstaver på veggen? 

Helt forelsket i den nye bamsen min!

Med en gang jeg kom hjem fra IKEA stakk jeg rett ut i Bogstadveien og kjøpte litt småting til bloggjobbing. Blant annet en knæsj rosa perm som jeg skal ha alle planer, idèer og mål for 2015 i. Gleder meg utrolig til det nye året kommer! 

18 kommentarer

Siste innlegg