Anbefaling av rettetang!

De siste 6 månedene har jeg prøvd ut GHD eclipse styler. Jeg har brukt den ca hver dag, og har virkelig fått prøvd den ordentlig ut. Derfor kan jeg endelig anbefale den til dere. Jeg har en fast regel at jeg aldri anbefaler noe jeg ikke er 100% fornøyd med, eller som jeg ikke har fått prøvd helt ut. Men denne rettetangen (styleren) kunne jeg faktisk ikke vært mer fornøyd med! 

Den retter ut håret utrolig bra, og etterlater det helt rett og silkebløtt. Når jeg var på kurs med GHD i mars rettet de ut håret på en jente med utrolig krøllete hår (nesten afro) og det ble helt rett og silkemykt. Så denne styleren fungerer perfekt til alle hårtyper! Den har en konstant varme på 185 grader, som er den optimale temperaturen til å rette håret. Før jeg fikk GHD eclipse styleren min brukte jeg en rettetang som var 210 grader, den skadet håret mitt helt sinnsykt. Rett og slett fordi den nesten brant opp håret. Etter å ha brukt denne styleren i 6 måneder merker jeg stor forskjell på håret mitt. Det “nye” håret som har vokst på disse 6 månedene er sykt lite slitt, og håret mitt har blitt mye tykkere. 

 

En ting jeg virkelig elsker med denne styleren er at den blir så utrolig fort varm. Den bruker maks 20 sekunder fra å være helt kald, til å være 185 grader varm. Det er veldig kjekt for oss jenter som har dårlig tid på morgenen! I tillegg til å rette hår kan også lage krøller og bølger med denne. Det er også grunnen til hvorfor den blir kalt styler istedenfor rettetang. Selv om prisen på styleren er litt stiv, er dette virkelig en investering verdt pengene. Da får du en styler som varer i mange år og som man blir utrolig fornøyd med! Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg aldri kommer til å bruke noen som helst annen rettetang enn GHD sine. 

Styleren kan kjøpes HER.

//Sponset produkt, og adlink. Men 100% ærlige meninger. Ville aldri anbefalt produktet dersom jeg ikke var utrolig fornøyd med det!

 

37 kommentarer

Siste innlegg