Hele hagen dekket av tykk is!

God jul! I går kveld opplevde jeg det rareste værfenomenet jeg noensinne har sett. Det hadde haglet og regnet hele dagen, og når kvelden kom var hele hagen dekket av tykk is. Alle blomstene var frosset med tykk klar is rundt seg. Har aldri sett noe sånt før, men herregud så vakkert det var! Så da måtte jeg bare knipse masse bilder så dere også kan se!

Altså, hvor utrolig rart og pent er ikke dette? Eneste som er kjipt er at den tykke isen ble supertung, så mye av klatrehorensiaen som er flere meter høy, har antagelig knekt av. Jeg måtte stå med en rake for å knuse vekk is, så den ikke skulle knekke enda mer i går kveld. Så jeg får bare krysse fingrene for at jeg fikk reddet mest mulig. Håper også at resten av plantene har tålt dette været. Vi får jo bare se når all isen smelter og våren kommer.

I dag har jeg kjørt fullt filmmaraton her i stua. Det er så koselig å spise godteri, strikke og se på film. Har allerede sett både Grown ups 1 og 2. De er super morsomme! Ikke noe julefilmer akkurat, men perfekt å se nå fordet!

Håper dere alle får en super 2. juledag i dag, og at dere nyter juleferien 🥰

7 kommentarer

Siste innlegg