Jeg begynner å blogge igjen!

Dette er et innlegg jeg virkelig ikke trodde at jeg kom til å skrive. Da jeg sluttet med blogging for nesten to år siden, var jeg helt sikker på at jeg aldri kom til å blogge noensinne igjen. Etter at jeg sluttet har jeg holdt på med Instagram, Snapchat og TikTok, og jeg har likt det veldig godt. Men det har manglet noe.

Jeg føler på en måte at jeg har mistet både stemmen og dagboken min. Jeg savner skikkelig det å skrive, og ikke bare et par setninger på Instagram. Denne bloggen har jo også vært min måte å dokumentere både livet mitt og mine interesser siden 2011, og jeg føler ikke at jeg får dokumentert ting skikkelig på Instagram. Der blir det på en måte bare “miniversjonen”, om dere skjønner?

Så derfor har jeg lyst til å begynne med blogg igjen. Her kommer jeg til å legge ut fullversjonen med alle bildene, de lengre og mer personlige tekstene og et dypere innblikk i meg og mitt liv. Jeg kommer fortsatt til å dele på Instagram, Snapchat og TikTok, men der kommer på en måte miniversjonen.

Det føles jo litt rart å begynne med blogg igjen i 2022, nå som blogging ikke akkurat er der det en gang var. Men jeg håper i alle fall at dere har lyst til å følge meg her inne igjen ❤️

Som en liten julegave har jeg lagt inn rundt 100 bloggposter fra tiden jeg har vært borte, så da er det bare å scrolle nedover bloggen og lese alt som har skjedd mens jeg har vært borte. Der ligger det masse bildedryss fra reiser til Tokyo, Gdansk, Barcelona, Alicante, Gran Canaria, Norgesferie, hverdag, treningsturer til fine steder, DIY prosjekter, tv-innspillinger, masse julepynt og ting jeg har gjort i julen, oppskrifter, garden tours, og mye mer som jeg aldri har delt før! Så da er det bare å scrolle seg nedover bloggen i juleferien ❤️

21 kommentarer

Siste innlegg