10 Ting du kan gjøre i sommer

Annonse – Nelly

Familiebilder – Samle hele familien, både tanter, besteforeldre og søskebarn og ta et skikkelig familiebilde sammen. Tro meg; du kommer til å se tilbake på det en dag og bli helt varm i hjertet av å se alle samlet sammen.

Sol – Sommeren er til for å nytes og det er en tid der man lader opp batteriene. Ta deg en tur på stranda eller en tur ut i hagen og bare slapp av mens du soler deg. Bare husk solkrem med god SPF.

BIKINITOPPHER

 

Familie – Er det lenge siden du har sett foreldrene dine eller besteforeldrene dine? Dra på besøk og tilbring kvalitetstid med de!

Kjøretur med lydbok – Kjør en tur og hør på en god lydbok. Er du heldig finner du noen spennende steder å se på veien!

Skogstrening – Om sommeren så er det så treningsmetoder som jeg liker bedre enn å trene i skogen. Det er så deilig å jogge / powerwalke i skogen. Den deilige luften, man kommer seg vekk fra sivilisasjon og man får et nydelig avbrekk fra hverdagen.

SUP Paddleboard – For noen år siden var jeg på en jobb der jeg prøvde paddleboard. Det var så utrolig gøy! En ting jeg skal gjøre i sommer er å kjøpe mitt eget paddleboard. Da kan man padle rundt og være på vannet på en morsom måte. Er det varmt kan du stå i bikinien og sole deg mens du trener. To fluer i en smekk!

Sommerfest – Inviter til en skikkelig sommerfest med alle vennene dine. Vi pleier alltid å ha minst en stor sommerfest hvert år, og det er så gøy!

Morgenbad – Ta deg en tur på stranda tidlig på morgenen og ta et friskt morgenbad. Deilig å være der før alle barnefamiliene kommer, og du får en fresh start på dagen!

Frokost i sengen – Stå opp litt tidligere enn kjæresten og lag frokost til han på sengen. Det er både romantisk og koselig!

Harryhandel – Om sommeren spiser man mye grillmat, så ta deg en tur over grensen og handle inn masse mat og drikke så du har til hele sommeren.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg