5 Beauty hacks

annonse  – kicks

Teip – Bruk en teip langs ytre del av øyekanten for å lage en skikkelig sharp øyeskygge eller eyeliner. Bare påfør teipen, legg skyggen / lineren og fjern teipen igjen.

Sprukne hæler og mye død hud? – Nå som det er sommer og man bruker mye sandaler, og man er ofte barbent er det smart å gå over føttene og gi de litt ekstra pleie. Selv bruker jeg DENNE fotmasken fra tid til annen, fordi den fjerner ALL den døde huden fra føttene. Etter noen dager faller den døde huden av og man får babyhud på føttene.

 

Neglelakk – Om du skal oppbevare neglelakk i en skuff, er det smart å lakke toppen av lokket med den fargen neglelakken er. Da ser du lettere fargene og du slipper å lete deg halvt ihjel etter favorittlakken din.

 

Bare litt igjen? – Hvis det bare er litt igjen av foundationen eller lipglossen din kan du sette den i et glass med varmt vann. Da siger restene ned til bunnen og du får maks utbytte av alt produktet.

 

Babyhår – Om du har mye babyhår og veldig ujevn hårlinje kan det være smart å bruke en øyenbrynskjærer som DENNE, til å skånsomt ta vekk babyhårene og rette opp hårlinjen. Jeg gjør dette selv, og sminken ser mye mer “ren” ut når det ikke er masse småhår overalt. Vet at Kim Kardashian også har rensket opp hårlinjen sin, og på hun ble det stoooor forskjell.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg