Store forandringer på bloggen

Beklager ingen oppdatering siden søndag. Har brukt de siste par dagene til å kartlegge hvordan jeg skal blogge fremover og hvordan jeg skal gjøre ting her på bloggen. Det blir store forandringer fremover for å si det mildt. Jeg har virkelig lyst til å gjøre bloggen min mye bedre kvalitetsmessig, med enda større vekt på bedre bilder og spennende tekster.

Også har jeg veldig lyst til å komme inn i gode vaner og rutiner så det kommer hyppige oppdateringer hver dag. Så nå har jeg laget en skikkelig bra plan og satt noen gode rutiner så det skal gå i boks! Har som mål at bloggen min skal bli så bra som mulig for å gi dere den beste bloggleseropplevelsen, så da trengs det litt kartlegging noen ganger. Hehe!

Uansett, kanskje ikke sååå interessant å høre alt om behind the scenes alltid. Men da vet dere i alle fall hvorfor jeg ble borte litt. På mandag tok jeg en lunsj i Drammen med Trine og Marita.

De har jeg kjent siden videregående i 2012, herreguuud som tiden flyr! Vi begynner jo alle å bli etablerte i livene våres, og det er så gøy å se hvor mye som har skjedd i livene våre siden back in the days! 

Vi satt oss ned i solen og spiste på Skutebrygga. Har faktisk aldri vært på Skutebrygga før (Skutebrygga er ikonisk i Drammen), noe som er litt sjokkerende med tanke på at jeg bodde rett ved Drammen til jeg ble 20 år, men har liksom alltid havnet på andre steder når det har vært sol. Hehe!

Det var så deilig å kose oss ute i solen. Altså, kjenner jeg blir overlykkelig av at det vi går mot sommer og sol! I år skal virkelig sommeren nytes, og for en gang skyld har jeg ikke masse ekstra jobb som jeg må bruke opp hele sommeren på!

I år blir det kun fokus på bloggen, YouTube, sosiale mediene mine og sommerkos. Ikke noe filming med masse annet i år. Det blir deilig det!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg