Vi gjenskapte et 6 år gammelt bilde!

I går var jeg skikkelig rastløs, så da tok jeg meg en tur til Drammen. Jeg hadde et par gartnerier jeg hadde lyst til å sjekke ut, også inviterte jeg Victoria med på lunsj.

Jeg rakk bare å stikke innom Plantebørsen i Lier, for der var det så mye fint å se på! Utvalget var enormt, og de hadde så mye fint og spennende! Plukket med meg noen veldig morsomme planter som jeg gleder meg til å plante ut i dag!

Jeg inviterte som sagt Victoria med på lunsj, og vi dro innom hele 4 steder før vi til slutt fant et sted å spise. Alle stedene vi var innom hadde enten ingenting fristende på menyen eller så var det ingen steder å sitte i skyggen. Hehe!

Det var så sinnsykt varmt i går at vi begge holdt på å koke ihjel. Altså, 25 grader i april kan jeg ikke klage på! Selv om jeg skulle ønske at jeg hadde gått for skjørt og ikke jeans. Hehe!

Vi endte til slutt opp på Pigen som ligger i sentrum. Der fikk jeg dødsgode blåskjell! Jeg elsker jo å spise blåskjell, og bestiller det alltid når det er på menyen. Er virkelig nødt til å prøve meg på blåskjellsuppe selv, for det er jo helt nydelig! 

Etter vi hadde spist kjøpte vi is og ruslet en tur ned til bystranda. Har sikkert ikke ruslet ned dit på åresvis, men da jeg bodde rett utenfor Drammen var jeg ofte innom der. Vicky begynte å mimre på den gangen for 6 år siden der vi hadde hatt full photoshoot i en park i Drammen, og vi begge fikk idéen “herreguuuud vi er nødt til å gjenskape det bildet!”. Så da ble det full photoshoot midt på bystranda med speilrefleksen oppå en søplekasse og et par tilskuere #fab. Haha!

Vi stuka mye for å få rett posering, og måtte dra frem det gamle bildet fra facebook sikkert 20 ganger for å få det noenlunde riktig. Men følte vi nailet det til slutt!

Sjukt å se hvor mye og hvor lite vi har forandret oss. Tenk at det er hele 6 år siden vi tok det bildet! Om 6 år må vi gjenskape det igjen. Hvem vet, kanskje vi har hver vår kid på hofta? Hehe!

Etter photoshooten ble vi sittende og skravle i timesvis. Victoria og jeg har virkelig et vennskap der vi kan snakke om alt mulig, og da mener jeg absolutt alt. Vi ender som regel opp med å alltid ha lange dype samtaler, med en god del latterkramper og litt morbid humor. Haha!

Gleder meg til flere slike soldager fremover. Nå er det 1 mai i morgen, så våren har såvidt startet!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg