Utendørs hjemmekontor

I dag har jeg kost meg med hjemmekontor på verandaen. Det er første gang i år som jeg kan sitte utendørs og jobbe, og det er helt magisk!

Jeg elsker virkelig å sitte her ute, høre fuglene kvitre, se på blomstene som blomstrer og trærne som endelig begynner å bli grønne, og bare nyte at det endelig er skikkelig vår!

 

I dag er alle tomat, paprika, agurk og solsikkeplantene mine ute og lufter seg litt. De står i skyggen og blir vandt med uteklimaet. De har jo bare vært inne så langt, så de må taes ut og inn noen dager før jeg kan plante de ut.

Det er ikke helt temperaturer for å plante de ut akkurat nå, men om en ukes tid er det fort varmt nok for flere av de, og da er det greit å være klar. De har jo vokst enormt, og begynner å bli altfor store å ha innendørs så jeg er jo helt nødt til å få plantet de ut asap!

Snart blomstrer både syrin- og plommetreet mitt. I fjor blomstret plommetreet så utrolig vakkert, og det ser ut til at det skal bli minst like fint i år. Gleder meg!

Vi har noen rådyr som pleier å tusle litt rundt her, og nå har de kost seg i blomsterbedet. Flere av tulipanene er spist opp. Superkjipt! Men heldigvis tok de bare noen få av mange, så det gikk ikke så galt!

Nå har jeg nettopp kommet ut av badekaret. Ah, så deilig det er å bade! Fylte opp badekaret med lavendelmelk og så på youtube videoer. Perfekt etter en god styrkeøkt på gymmet!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg