Skogstur med kjæresten!

Nå har jeg nettopp vært ute på skogstur med Per Fredrik og Chloe. Det er jo så nydelige høstfarger ute i skogen nå, så vi bare måtte ta oss en tur ut for å få masse frisk luft og se på hvor vakker skogen er.

Vi er jo veldig glade i skogen begge to, eller tre med Chloe da. Lille familien! Hehe! Chloe koste seg ekstremt mye for å si det sånn. Så mye spennende å snuse på overalt! Halen logret hele tiden og hun var overalt. Haha! 

Utover høsten og når vinteren kommer skal vi virkelig dra på litt lengre turer i skogen der vi har med grillpølser, pinnebrød og kakao, så vi kan grille og kose oss mens vi er på tur! Det er jo så morsomt og koselig! Husker skikkelig godt da jeg var yngre og man dro ut på turer med skolen, det var alltid noe av det beste man kunne gjøre på skolen! 

 

Mens vi gikk kjente jeg virkelig at jeg hadde trent styrke på gymmet for første gang på lenge. Jeg trodde jo at jeg hadde tatt det skikkelig rolig siden jeg løftet typ halvparten av det jeg egentlig klarer. Men neida. I dag er jeg sykt støl!

Brystkassen og hofter er så vonde, og i morgen blir det jo enda verre! Uffameg! Skal passe på veldig så jeg holder treningen vedlike nå, for herregud så kjipt det er å være støl. Heldigvis går det fort over da, så jeg skal ikke klage så altfor mye!

 

 

9 kommentarer

Siste innlegg