Mitt beste skjønnhetstips!

// inneholder reklame

Nå skal jeg gi dere tidenes skjønnhetstips. Jeg har naturlig ganske tørr hud og tar både vitaminer og det ene og det andre for å fikse den. Et av de viktigste stegene for at huden min skal få fuktighet, og at kviser jeg får skal blir borte fort og arrene skal leges bruker en spesiell krem.

Denne kremen har jeg brukt i månedsvis og den er virkelig helt fantastisk! Det har vært tider hvor jeg har gått tom for den, og har måttet brukt andre kremer i noen dager. Bare på få dager ser jeg hvor viktig denne kremen er for huden min. Av andre kremer får jeg kviser som nekter å gå vekk, og huden min får ikke skikkelig fuktighet i seg. Den blir bare stram og tørr. 

Topp – NLY, HER

SkjørtCubus

 

Av denne kremen derimot blir huden min så fin at jeg ofte føler jeg ser photoshoppet ut når jeg står opp om morgenen. Jeg har slitt med kviser i åresvis og det er så rart å gå fra å ha bokstavelig talt 40 vonde og store kviser i ansiktet, til å ha maks 1-2 av gangen som er små. Det føles virkelig fantastisk!

Å ha så mye kviser som jeg hadde gjør virkelig noe med selvtilliten. Jeg nektet å gå ut uten sminke, og det var kjipt å lage sminkevideoer til YouTube kanalen min for da fikk alle se hvor mye kviser jeg faktisk hadde. Nå derimot føler jeg meg så fin og jeg gleder meg til å lage masse sminkevideoer fremover. Denne kremen har virkelig hjulpet meg!


 

Siden den har hjulpet meg så mye vil jeg fortelle dere om den. Jeg skulle så gjerne ønske at noen hadde tipset meg om denne, for herregud så mye den har hjulpet meg! Kremen er for tørr hud, og for hud som har blitt oljete fordi den er veldig tørr. Jeg er litt usikker på hvordan den fungerer på andre hudtyper, men fuktighet er alltid viktig for alle mulige hudtyper, så tipper den kan hjelpe mange! 

Kremen er fra Lancome og du finner nattkremen min HER og dagkremen min HER

Har du testet ut denne kremen? 💗

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg