Flaut hvor svak jeg har blitt!

// inneholder reklame

I dag var jeg endelig tilbake på treningsstudioet. Kan virkelig ikke huske sist jeg var der. Så lenge er det siden! Jernmangelen har virkelig ødelagt for treningen min lenge, men nå som jeg endelig begynner å bli kvitt den og føler meg bedre er det rett tilbake på gymmet!

Tights – Ellos, HER

Sko – Polecat, HER

Treningstopp – Ellos, HER

 

Det ble en relativt rolig og kort økt, men det ble en bra start! Det var super rart å se hvor mye svakere jeg har blitt. Herregud, det er ikke rart jeg har følt jeg ikke kan løfte noe. I en av øvelsene løftet jeg 14 kg tidligere i år, og nå klarte jeg bare å løfte 6 kg! Det er sykt! Heldigvis har kroppen min godt med muskelminne, så jeg klarer nok å bygge meg ganske fort opp igjen. 

Fremover har jeg lyst til å bare kjøre på med økter 3-4 ganger i uken og bli skikkelig sterk igjen. Det trenger virkelig både psyken og kroppen min! Er så gira nå at dere vil ikke tro det! Kunne ikke vært mer lei av å være i dårlig form og føle meg svak og skrøpelig. Fremover blir det fit and strong! 

Per Fredrik ble også med på gymmet i dag, og det var så koselig å trene sammen. Han trener jo styrke hver eneste dag, og gjett om vi kommer til å trene mye sammen fremover! 

18 kommentarer

Siste innlegg