Den dagen vi får barn..

Nå kommer straks taxi’en for å hente Per Fredrik og meg. Vi skal ha en liten date-night i kveld, og det gleder jeg meg skikkelig til! Vi skal ut og spise på en restaurant her i Sandefjord som vi var på for cirka et år siden. Husker vi var der rett før vi skulle få Chloe.

Om vi bare hadde visst hva vi hadde i vente. Haha, neida, joda. Chloe er faktisk mye lettere å ha med å gjøre enn vi ville trodd. Sånn hvis man ser bort fra de tre første månedene vi hadde henne. DA var det veldig stress. Nå derimot, nå er det null stress. Eneste som er “stress” nå er å skaffe barnevakt for henne, de gangene vi skal bort. Men det løser seg som regel alltid!

Okey, nå skravlet jeg meg veldig bort her. Uansett, nå skal vi straks ut og spise litt, og jeg gleder meg så mye! Elsker å gå ut og spise sammen med Per Fredrik, for da er det bare oss to, og vi trenger ikke tenke på alt mulig jobb og dill dall. Da blir det bare kjærestetid, og det er virkelig noe man ikke bør ta for gitt når man er i et forhold. 

 

Den dagen vi får barn kommer jeg nok til å savne da vi kunne dra ut og være masse sammen. Selv om vi kommer nok til å være flinke med å få barnevakt slik at vi fortsatt kan dra på dates. Det tror jeg er viktig for å beholde romansen i forholdet. Hvis ikke ser jeg for meg at man fort kan gli litt for godt inn i pappa- og mammarollene, og glemme at man også er kjærester. 

Men, det får vi ta når den tiden kommer. Nå er taxi’en her, så jeg får løpe. Ha en fin kveld dere!

15 kommentarer

Siste innlegg