Ukens spørsmål #170 – Spiseforstyrrelse, Hotel Cæsar, Walk in Closet +++

// inneholder reklame

Har du vært med i hotel Cæsar? Var en episode med Jens august og Goggen i en motorsykkelbutikk hvor en som lignet veldig på deg også var med, stemmer det?
– Ja, det stemmer! Jeg var med på den ene episoden da jeg gikk første året på videregående. Det var lenge før jeg hadde noe blogg, så det var så stas å få møte de fra Hotel Cæsar. Husker jeg til og med fikk fra skolen så jeg kunne være med. Hehe! 

 

Hvor er hårbøylen fra?
– Den kjøpte jeg på TopShop da jeg var i London for ikke så lenge siden.

Topp – Bik Bok

 

Hvordan reagerer venner og familie når noen kommer bort og vil ta et bilde med deg?
– For dem blir det skikkelig mindfuck, siden de ser på meg som “stina” og ikke “stinablogg”. De er så vandt til å være med meg, at de ikke tenker over at jeg har en stor følgerskare på nett. Hehe! Men de syns det bare er hyggelig når folk kommer bort, så det er bare å komme bort og si hei og ta et bilde! 

 

Kommer du til å ha en fast dag for YouTube igjen?
– Det frister litt egentlig. Fordi jeg satser så mye på bloggen og oppdaterer dere her 3 ganger om dagen, og da blir YouTube fort litt glemt. Så jeg vurderer å ha en fast dag i uken igjen, sånn at jeg må legge ut noe den dagen. Men samtidig vet jeg at da kommer jeg ikke til å ha muligheten til å vlogge fritt, og det syns jeg er så gøy. Så jeg kommer nok ikke til å starte med fast dag igjen med det første


Sett – Nelly

 

Kan du begynne å lage pranks på pelle på YouTube kanalen din?
– Nei gud a meg! Det ville jeg aldri gjort. Jeg har sett når folk har gjort sånne pranks på hverandre for YouTube, og jeg har alltid tenkt; “det der, det skal aldri Per Fredrik få lov til å gjøre på meg”. Tenk å få en melbombe på seg sånn helt ut av det blå, av den man er sammen med?! Nei, det ville jeg aldri gjort mot Per Fredrik.


Topp – Gina Tricot 
 

Har du spiseforstyrrelse?
– Nei. Jeg har aldri hatt og har heller ikke noen spiseforstyrrelse nå. Har hatt venninner som har hatt det, og jeg har sett hvor galt slike ting kan gå. Dersom du tror / vet at du har en spiseforstyrrelse er det ekstremt viktig at du får hjelp med det. Snakk med foreldrene dine, en venn eller en psykolog. 


Topp – Nelly  /  Jeans – Gina Tricot
 

Er det forskjell på dialekten fra Hokksund og Oslo, da..? Haha, hilsen Sunnmøringen 🙂
– Haha, ja det er stor forskjell! I Oslo vil jeg si at folk snakker mye “renere” og bruker ord og formuleringer som er mye nærmere bokmål enn hva man gjør i for eksempel Hokksund. I Hokksund er det veldig mye a-endinger, annerledes oppdeling av ord, og generelt mye bredere “dialekt” enn i Oslo. 

 

Lurer veldig på hvordan du bygget ditt walk in fra ikea? Var du der og fikk det tregnet? Husker du pris for alt?
– Man kan tegne på online eller så kan man tegne det på IKEA. Jeg tegnet det først online for å planlegge det skikkelig, deretter gjorde jeg det igjen i butikken. Men da var det en ansatt som gjort det, og jeg tror kanskje det var hans første dag på jobben, for han rota til alt. Han hadde fjernet nesten all innmaten til skapene på bestillingen. Så pass på at du selv går nøye over bestillingen etter de har hjulpet deg. Mitt kostet mellom 10’000-15’000,- kr. Det er så lenge siden, så jeg husker ikke helt prisen. 

 

Er det slik at du kurer hele håret når du har extensiosn, inkl hodebunn? eller bare tuppene av extensions? Vil gjerne prøve ut tape-extensions fordi jeg har mistet så mye av håret mitt .. så lurer litt på om det er veldig slitsomt ?
– Festene skal ikke få hårkur, balsam eller andre ting på seg som kan løsne opp limet. Shampo er selvføgelig ok. Derfor tar jeg kun hårkur fra rett over skuldrene og ned. Tar man like mye og like langt hår som mitt hår er det en del stress, men det er det uansett om det er ekte eller ei. Så det kommer ann på hvor mye og hvor langt hår du skal ha.

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Stinablogg 

18 kommentarer

Siste innlegg