10 Ting jeg vil gjøre i Oktober

Nå er det straks en ny måned, og selv om det nesten nettopp kjennes ut som det var sommer, har høsten virkelig kommet. På utsiden av huset vårt blåser det så utrolig mye at man skulle trodd det var orkan. Altså, bare se den siste snapchat (@stinablogg) videoen jeg la ut, så skjønner dere! Men siden det straks er oktober, tenkte jeg å fortelle dere om noen av tingene jeg har lyst til å gjøre i Oktober!

 

– Drikke masse kakao. Ah, ingenting som er bedre enn å legge seg under et varmt teppe mens man drikker en stor kopp kakao med krem på toppen!

– Gå tur i skogen og se på de fine høstfargene. Det er så vakkert ute nå, og på en solskinnsdag er det helt eventyrlig i skogen!

– Bruke strikkegensere veldig mye! Må virkelig få kjøpt noen gode og varme strikkegensere. For nå har jeg bare et par stykker. Trenger flere!

– Komme inn i rutiner med treningen. Har vært altfor slapp med rutiner på treningsfronten. Så nå blir det full skjerpings!

– Kjøpe inn noen skikkelig tykke og gode pledd til sofaen. Og enda flere puter! Syns 5 puter er litt lite i en så stor sofa! 

– Feire Halloween, og gjøre alt som har med Halloween å gjøre. Skal prøve å få til et par sminkevideoer med Halloween sminke, så bare å følge med!

– Lese en god bok. Vet ikke helt hvilken enda. Kanskje en treningsbok? Klarer ikke lese “vanlige” bøker. Hehe! 

– Se favorittseriene mine, som endelig har begynt igjen! Modern Family og Blindspot er favoritter!

– Ferie bursdagen til søsteren min. Hun blir 27 år 11 oktober, så litt etterpå skal det feires!

– Stå opp 8 hver eneste dag, sånn at jeg får mest mulig ut av dagen. Nå blir det mørkere tidligere for hver dag som går, så da er det viktig å stå opp noenlunde tidlig så jeg ikke føler jeg lever om kvelden. Hehe! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg