Sykt teknologisk triks for å bli tynnere og leve lenger

I går kveld før kjæresten min Per Fredrik og meg skulle legge oss, ble jeg sittende som jeg ofte gjør, å scrolle igjennom instagram-bilder og se på snapchat-stories. Når jeg gjør sånne ting sitter som regel Per Fredrik å jobber med noe, eller så leser han om vitenskap, teknologi eller ser på boksing og sånne gutte-ting. I går endte vi derimot begge opp med å lese samme artikkel, fordi den tok for seg en utrolig genial måte man kan spise den samme maten som før på, men allikevel redusere kalori-intaket betydelig.

Enkelt og greit handler dette om hvordan du ved hjelp av temperatur, kan redusere kalori-innholdet i stivelses-rik mat som f.eks pasta og poteter, på en utrolig enkel måte. Det eneste du trenger å gjøre er å la maten avkjøle seg før du spiser den. Det høres kanskje rart ut, men her er forklaringen på hvorfor dette vil gjøre deg både sunnere og slankere:

Når du avkjøler spaghetti og poteter, så blir den vanlige stivelsen gjort om til noe som heter “resistent stivelse”.
Vanlig stivelse blir til sukker i kroppen din etter du har spist den, men det blir IKKE resistent stivelse.
Istedet for at maten du spiser blir til sukker så blir den da faktisk gjort om til sunne fettstoffer som taes opp i blodet og er bra for helsen din.

There you go! Dette trikset vil jeg si er det beste jeg noensinne har lært, for det koster så utrolig lite, og gjør utrolig store forandring for kroppen din. Jeg legger ved en kilde til all informasjonen som du kan lese her, om du ønsker å gå litt dypere inn i det.

 

Genialt, ikke sant?
 

22 kommentarer

Siste innlegg