7 ting jeg elsker

Disse to 
– Per Fredrik og lille Chloe er virkelig mine to sweethearts! Per Fredrik er virkelig verdens mest fantastiske kjæreste, og Chloe er bare så skjønn!

Kaffe om morgenen
– Hver morgen drikker jeg alltid kaffe etter at jeg har spist frokost. Da setter jeg meg ned forran mac’en og leser igjennom nyheter, og blir oppdatert. Kaffe er virkelig et must for meg. Det kicker liksom igang dagen på en helt spesiell måte!


 

Når sminken er on fleek
– Når jeg har en skikkelig bra sminkedag, føler jeg meg virkelig bare klar for alt! Helt rart at noe så overfladisk som sminke skal ha så mye å si, men det har det virkelig! 

 

Å gå turer i naturen
– Å gå turer ute i naturen er virkelig en av mine favoritt ting å gjøre. Da får jeg virkelig slappet av, samtidig som jeg får friskt luft og mosjon. Beste kombinasjonen! 

Blomster i huset
– Mulig jeg har blitt litt jentete de siste årene. Men man får liksom en god følelse når ma har friske roser eller andre fine blomster i huset. Det er både fint, også lukter det så godt! 

Når huset er helt ryddig
– Ah, den følelsen når huset er helt ryddig og rent. Den er fantastisk den! Elsker når vaskehjelpen har vært her og gjort det fint! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Å lese blogger + scrolle igjennom instagram om morgenen
– Å kunne ligge lenge i senga om morgenen mens jeg leser favorittbloggene mine, og scroller igjennom instagram, er virkelig en av favoritt tingene mine å gjøre! Da får jeg liksom en god dose inspirasjon før jeg i det hele tatt har rukket å stå opp! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg