Sneakpeak av walk in closet + stue!

Endelig kvelden! Phew, for noen dager dette er. Men nå er det heldigvis snart innflytting. I morgen kommer hele flyttelasset mitt fra Oslo til Sandefjord så da blir det fullt kjør hele dagen med å gjøre huset ferdig, og begynne å pakke opp tingene mine. Jeg hadde mildt sagt et helt lass med ting, så det kan nok ta litt tid å pakke ut. Men det gjør jeg med glede! For så fint som vi får det nå, er helt utrolig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kunne ikke vært med glad. Selv om jeg er fryktelig sliten, og har mest lyst til å stupe rett ned i senga. I går sovnet jeg med en gang vi kom hjem, så det sier jo sitt! Men, tenkte jeg kunne vise dere litt mer av hvor langt vi har kommet. Ikke bry dere om alt rotet forresten. Det har bokstavelig talt vært 3 snekkere, 1 maler, 2 elektrikere og 1 rørlegger innom bare i dag, så det har vært litt av et kaos, som må ryddes opp i morgen! 

Som dere ser er walk in closet straks ferdig, eneste som mangler er noen skuffer som ikke hadde kommet med i bestillingen. Så de kommer på tirsdag da vi skal innom Oslo. Ellers enn det har også peisen kommet, og den er så sykt fin! Elsker at den er hvit og svart, også så høy! Gjett om det blir koselig å fyre i den til vinteren!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har også kjøpt en sinnsykt fin hvit sofa. Altså, jeg bare elsker den! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og dere vet jo hvor glad jeg er i blomster. Så gjett om jeg ble ekstra glad da jeg så at vi hadde et stort syrintre i hagen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå står fredagstaco og full chillout for tur. Det skal bli deilig!

34 kommentarer

Siste innlegg