Video: 10 Ting jeg syns er kleint!

Veldig ofte kan jeg syns at ting er superkleint. For ikke å snakke om hvor ofte jeg havner i utrolig kleine situasjoner. Derfor tenkte jeg at jeg kunne fortelle dere topp 10 ting jeg syns er kleint. Fortell meg gjerne hva du syns er kleint i kommentarfeltet!

Husk å abonnere på kanalen min! Du finner den HER.

41 kommentarer
  1. Hei Stina, digger bloggen. Noe av det kleineste jeg veit er når folk prater om deg, og tror de har rett. Som folk for eksempel sier at dere har akuratt de samme hobbyene, men dere er faktisk hverandres rake motsetning.

  2. Det er sykt kleint når du tror du ser venninnen din også roper du på henne, også er det feil person!!😅😳😳

  3. Haha, mye jeg er enig med deg i! Men det aller kleineste jeg vet er når folk som snakker norsk plutselig bytter over til engelsk 😂 Hahaha, du gjor jo dette i videoen.. Mener det overhode ikke frekt ment mot deg, tenker generelt ellers! Digger deg, stå på videre 💗

  4. Syns det er super klein når folk knipser i luften når de snakker til meg, da vet jeg liksom ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg :p
   Og ” when you pluttselig change språk in the middle of a settning”

  5. Morsomt at du blander så mye engelsk med norsk :p Føler du at det er lettere å få frem det du skal si på engelsk siden du gjør det så ofte? 🙂

  6. Hei 🙂
   Jeg har alltid likt bloggen din, og leser jevnlig. Men må få si at denne videoen ikke falt i smak for min del. Det er morsomt med slike type videoer, men i min mening så fremstiller du deg selv litt vel overlegen og bedre enn andre. Vet ikke om det var hensikten, men jeg fikk den oppfatningen.
   I tillegg blir det veldig mye banning, som jævla, fuck, bitch. Jeg sier slikt litt for mye selv, men det setter deg i et litt dårlig lys.
   Men dette her er bare min mening, ikke ta det som direkte kritikk er du snill! 🙂 kommer ikke til å slutte å lese på grunn av dette. Ha en ellers fin dag!

  7. Hei Stina
   Siden du ikke bor sammen med foreldrene lenger så angår ikke dette så veldig deg, men jeg synes det er KJEMPE kleint hvis jeg har valgt en film på lørdag (familien min har en greie at vi velger en film og ser den på lørdag) og så er det sex eller andre type sånne ting i filmen…
   Amalie💕

  8. Morsom video👍🏼😁. Men ikke for å være slem eller noe. Men siden du nevnte at du syntes det var klient når folk gratulerer hverandre på 17 mai (uten at de har bursdag). Men du skrev jo faktisk “gratulerer med dagen dere” i 17 mai innlegget ditt, er ikke det litt kleint?

  9. Å herregud sitter her å flirer meg i hjel😂 Slutten på videoen var helt super liksom ja du var litt irritert samtidig som at du var litt sånn glad å “Hade takk for at dere så på” OMG elsker deg, OMFG❤️❤️❤️❤️

  10. Synes det å si “gratulerer med dagen” på 17. Mai er kleint😁 Også synes jeg det med overnatting og våkne før de andre er kleint, også deg med likes😁 Synes også det med at folk bare kommer bort for å skravle😂 Kjente meg igjen i masse der💗
   Elsker bloggen din!

  11. du er såå fin!<33
   men det er kleint hvis du står i butikken med f.eks med pappaendin. så snur du ryggen til han så fant du noe fint. så tar du hånda bak og prikker "han" på ryggen,men så har han gått så merker du at du står å prikker en fremmed mann på ryggen😂er sååå kleint😫

  12. Det er sykt kleint når en person som snakker med deg plutselig begynner og “change språk in the middle of en setning”. Hehe, du er favoritt youtuberen og bloggeren min, stå på videre. Du fortjener uendelige lesere 🙂

  13. Skjønner sykt godt nummer 3. Men det med folk som skravler synes jeg er helt greit. Det betyrat noen i landet vårt er utadtvente, synes vi burde bli flinkere til å bli kjent.

  14. Synes det er greit at ph deltagere lager blogger. Du lagde jo bloggen din en dag. Det gjorde de også. Alle har rett til å lage seg en blogg hvis de vil det. Det mener hvertfall jeg <33 Digger bloggen din!

  15. Hei Stina!
   Jeg er egentlig ingen fast leser av din blogg, men fikk med meg mange spekulasjoner på sosiale medier om denne videoen, spesielt paradise hotel deltakere. Ikke noe negativt til deg, men ja! Kristin lagde jo en blogg som er superbra, jeg syntes at vi burde gi andre phbloggere også sjansen. Isabel fra fjorårets sesong har også blant annet laget en fin blogg, samme med elieen fra dette året. Jeg vet ikke helt hva du syntes var så veldig kleint med at de lager seg blogg? Du trenger jo ikke å lese bloggen hvis du ikke vil, og det angår ikke det. Men jeg syntes vi burde gi alle en sjanse, og jeg syntes phdeltakerne med blogg er kjempemodige og ikkeminst heldige. De kan starte en blogg når de allerede har “fans”, jeg hadde vært superglad om jeg hadde det. Du har en fin blogg og er en fin jente. Syntes videoen var veldig morsom og spennende å følge med på:)
   Hilsen jente på 21 år!

  16. Hahaha, syns åsså det bærre e jåss å sei gratulere me dagen på 17 mai x) Go jul og go påske bli en ting, men hallais.. Æ harkje bursdag på 17 mai x)
   Samme me det du sei om vorspiel, om vedkommende som har vors ikke e klar tell klokka 8 så burde dæm heiller ikke sei at det bynne 8, gaaad!
   I hælga va æ i bursdag og æ tok på mæ topp og svarte jeans, neeeida alle hadde på sæ kjole.. skulle kanskje sedd den komme sia det va bursdag men fortsatt, haha *dråpe i tinningen* men samtidi syns æ at det e bedre og være den einaste som e underdressed, enn den einaste i kjole.. æ kunne jo sette å skræææve og verkeli ha det komfortabelt mens di andre sprada rundt i opprevvne tynnstrømpebokse.
   Læste i kommentaran dine hær at folk syns at det e kleint og blande ængelsk og norsk, det syns ikke æ.. æ snakke åsså sånn som dæ, altså blanda inn ængelske ord plutseli 😀 haha love it

  17. det jegcsynes er kleint er når jeg roper på noen og noen andre reagerer. Det er syykt irriterende når noen andre svarer istedenfor den jeg ropte på…

  18. Det er ikke kleint at PH folka lager blogg, det er urettferdig? Fordi de kommer over alle andre som FAKTISK bruker tiden sin på bloggen og ikke kommer dit de kommer etter ett innlegg.
   -Den siste er jeg så enig i haha! Typ, legger ut et bilde av en hund som har mistet beina, osv. og “lik, hvis ikke så er du hjerteløs” og sånt dritt.
   3 kleine ting for min del:
   1. Jenter som leker dum og blond for å imponere gutter..det er bare så drit kleint å se på, og det hender jeg driter de ut og sier “hvorfor leiker du dum?” slik at de skal bli litt eid, haha. Det som blir enda kleinere er at guttene faktisk tror de er så dumme og ler fordi det er “søtt”..yikes! Hvis en gutt syntes idioti er søtt, så syntes jeg synd på de guttene også!
   2. Folk som griner av alt, overagerer sånn kraftig slik at alle skal syntes synd på de. CRINGE.
   3. Folk som gjør ALT den de er sammen med gjør. Samme smylier, samme stil, samme musikk smak, samme talemåte, samme vitser, samme kroppssråk. Er så kleint at jeg blir sur. Haha, kusinen min er sånn. Hun banner hele tiden bare fordi kjæresten gjør det. Hans yndlingssanger er liksom hennes yndligssanger, og ja, nei, ..uff!

  19. Hei stint! Jeg er egentlig helt enig i alt du sa i videoen uten om å si gratulerer med dagen til hverandre uten at vi har bursdag. Jeg synes at det er en fin ting å gjøre, men det er det jeg mener!
   Ellers synes jeg det r suuuperkleint når folk snakker om deg så er det helt feil!
   Det er også kleint nåe foreldre snakker masse med mine venner!!! Hvertfall når de snakker om viktige ting som jeg ikke forstår!!!
   Jeg elsker bloggen din! Stå på videre❤️👍🏽💕❤️👍🏽💕💖💗

  20. Hei! jeg syntes også det er kleint når man kommer på fest eller bursdag og så har man pyntet seg for lite eller for mye

  21. Synes at det er syykt kleint når noen kommer mot meg og så skal de gå forbi meg men så går jeg der hvor de går. Litt vanskelig å forklare men det er kleint når man bare står der og ikke kommer seg forbi fordi begge har tenkt å gå den samme veien.

  22. Meget kleint når hunden min ligger i samme sofa som meg og slipper uhyggelige fiser, slik at alle andre tror det var jeg som gjorde det (skjedde rett etter at jeg så videoen din, som jeg lo godt av 😉 )

  23. Det e kleint og irriterende når det er noen bloggere skriver overskriften på innleggene så har overskriften ikke en dritt med hva blogg innlegget handler om! Foreksempel så får å bare si noe så kan det være at overskriften er “Jeg slo en jente” så går man seffølgelig inn på bloggen får man er nyskjerrig. Så stor det når man leser videre “jeg slo en jente i sjakk” det var bare et eksempel men det irriterer meg sykt!
   Du er jo den eneste bloggeren som jeg føler IKKE gjør sånt! Og det er grunnen til at jeg bare leser din blogg. Elsker bloggen din! Stå på😍😍😍

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg