Nå har vi endelig flyttet inn!

Nå har vi endelig flyttet helt inn i huset! Gud for en deilig følelse! I dag blir første dagen som vi skal sove i huset, lage middag og bare kose oss. Hele dagen har allerede gått med til å gjøre huset klart. Jeg stod blant annet i 3 timer i stad med høytrykksspyler for å vaske verandaen, og vi har enda masse igjen å gjøre. Men nå er det endelig mulig å bo her, og alle håndverkerne er så og si ferdig.

Så nå er det bare en tur på IKEA i morgen, også skal jeg gi fra meg nøkkelen til leiligheten, også begynner vi å nærme oss mål. Eller.. Det var litt tidlig kanskje! På onsdag blir det nok full blomstershopping, for herregud så tomt det er her, og på torsdag kommer endelig møblene til terrassen så da går det sikkert masse tid til å sette opp det.

Men selv om det er et slit, og vi er så trøtte når kvelden kommer at vi nesten ikke vet hvor vi skal gjøre av oss, er det verdens deiligste følelse at vi endelig har hus sammen og skal bo sammen for alltid. Ååååh, for en følelse dere! Kan ikke beskrives engang! 

Nå skal vi lage litt taco, også skal vi feire at vi endelig har flyttet sammen! 

48 kommentarer

Siste innlegg