7 Sminke hacks!

– Har du røde kviser eller andre røde områder i ansiktet? Da bør du legge en lys grønn concealer på disse områdene, for at fargen skal jevnes ut.

– Unngå å bruke for mye produkter under øynene. Om dette skjer legger produktene seg i striper under øynene, og du vil ofte se mer trøtt og rynkete ut enn du egentlig er.

– Unngå å bruke for mørk foundation eller pudder, da sminken kan se skjoldete ut fordi det er for mørke farger.

– Unngå å farge brynene for mørke. Hvis de blir for mørke, spesielt inn mot nesen, vil man det ofte ende med at man får et hardt og sint uttrykk. Velg helst en farge som er et hakk lysere enn ditt eget hår, med mindre du har veldig lyst hår.

– Tørk av våtlinjen under øynene før du legger eyeliner. Da sitter produktet mye bedre. 

– Har du veldig lyse vipper eller bryn, kan det være smart å dra til en salong og farge de mørkere. Da vil det se bedre ut når du former brynene dine, da det ikke blir masse lyse hår som stikker frem.

– Vent med å legge concealer eller foundation til etter at du er ferdig med å legge øyenskyggen. Da slipper du å irritere deg over at skyggen drysset ned under øynene.  

 

 

8 kommentarer
  1. Elsker bloggen din og deg som person, og jeg lurte på om du kan du ha en meetup i Stavanger snart? Elsker deg, klem fra Karen Helene

  2. Hei! Jeg lurte egentlig bare på hvordan du og Per Fredrik møttes? Dere er ganske goals for å si det sånn <3

  3. Stina kan du legge ut et innlegg hvor du viser hvordan man får bort rynkene under øyene? Hadde vert sikkelig fint for jeg har det!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg