Video: This or That TAG!

Da er det endelig på tide med en onsdagvideo igjen! Denne gangen har jeg gjort en “this or that TAG” som går ut på at jeg får velge mellom 2 alternativer, og må velge et av de. Egentlig ganske morsomt konsept! Så nå er det bare å lene seg tilbake i stolen og se på video!


 

12 kommentarer
  1. Altså, det er ikke uhygenisk å dusje om kvelden og sove i en uke gammelt sengtøy! I tillegg er det ikke bra for hud og hår å dusje hver dag (har ikke du også skrevet om dette før? i alle fall når det gjelder hår. nå vet ikke jeg om du faktisk mente å dusje hele kroppen+hår, eller bare skylle kroppen litt liksom.) Hehe sorry bare reagerte litt på det.. Personlig dusjer jeg bare om kvelden om jeg må opp tidlig i neste morgen. Elsker å ta en morgendusj og føle meg fresh resten av dagen. også unngår jeg helst å dusje hver dag 🙂

  2. Bra og morosam video❤️❤️ kan du lage en video/innlegg om hva en gutt ser etter i en jente?☺️ Både utseende og personlighet 😍😊 skjønner at det kan variere men litt son standar og hva en gutt ser først på når han møter en jente😉😃😋
   Elsker deg❤️💕 #forbilde

  3. Så morsom video! Jeg har selv lenge hatt lyst til å begynne å lage videoer, for det virker så gøy, men synest helt ærlig det er vanskelig å starte… Skal jeg bare gå rett på og lage videoer, eller må jeg ha en eller annen introduksjon først? Har så mange ideer jeg har skriblet ned, og jeg har både kamera og stativ osv så jeg kan egentlig bare begynne med en gang.. Noen oppstartings-råd?

  4. Denne videoen falt absolutt i smak!!! For en stund siden spurte jeg på snapchat og du kunne lage en video hvor du viser ALLE produktene dine, og sier hva de gjør? Tror det hadde blitt en ganske gøy video!

  5. Kan du og Per Fredrik lage en video hvor dere gjør “the been boozled challenge” eller “say anything challenge” eller “my boyfriend does my makeup challenge”?
   Hadde vært gøy å se❤️😘❤️😘😘

  6. Jeg dusjer om kvelden, synes det er ekkelt å legge seg skitten i senga. Senga mi er ren og jeg legger meg alltid ren og nydusjet i senga. Om morgenen vasker jeg ansikt og bruker deodorant. Aldri fått noen klager vedrørende min hygiene. Jeg har det også ikke for varmt på rommet, men litt kjølig og jeg sover i satengsengetøy, så jeg svetter heller ikke om natten.

  7. Hei Stina jeg lurte på om du kan lage flere SUKSES videoer, for jeg elsker den du har laget og den har inspirert meg til å trene mye, og hjelpe meg til å komme nermere målet mitt. Håper du vil det😘 Glad i deg klem en jente som håper på og oppnå kjempe SUKSES

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg