Ukens spørsmål #68

Vil du jobbe som blogger resten av livet?
– Jeg prøver å aldri planlegge noe for “resten av livet”. Det syns jeg høres så ekstremt deprimerende ut. Tenk å måtte gjøre det man gjør nå, hver dag resten av livet? Nei, uff det hadde jeg ikke klart. Jeg liker å prøve og tenke 3-5 år frem i tid, og ta ting litt som det kommer. Det er umulig å planlegge noe her i livet, og selv om man får seg en utdanning og en “trygg” jobb, er man virkelig ikke garantert at ting blir som man vil. Bare se hvordan det går nå med oljebransjen, og alle som jobber på plattformer. Man regnet ikke med å få sparken fra en så “trygg” jobb? Men de sier opp folk hele tiden, fordi de ikke kan borre opp mer olje. Litt utenfor spørsmålet egentlig. Men poenget mitt er; det er ikke noe som heter å velge en “trygg” jobb. Så bruk heller tiden din på å gå etter drømmene dine. For alt du vet, kan det være en mer trygg vei å gjøre ting på! 

 

I fjor hadde du ombrè, hvordan farge hadde du å var du fornøyd og vil du ha det igjen?
– Den var fin helt i begynnelsen. Men den ble fort misfarget av solen. Så den ble ikke så fin! Den var egentlig finest når håret var krøllet. Så det var ganske stress. Men var gøy å prøve det ut! Men jeg er nok mer en brunette, enn noe annet. Hehe!  

Hva er drømmedestinasjonen du ville ha reist til?
– Hmm, vanskelig! Jeg har veldig lyst til å reise til New York og oppleve byen, også vil jeg til Roma og se Pompeii, også har jeg veldig lyst til å reise til eksotiske Bali. 

 

Hvor kjøpte du den søte rosa kofferten som du brukte til Bergen?
– Den er fra Europris. Jeg syns den er så søt! Og ikke minst utrolig bra. Elsker at den har fire hjul, så det blir lettere når man triller den. 

Hva tenker foreldrene dine om at du blogger?
– Hmm. De syns at det er veldig gøy at jeg har en litt annerledes jobb, og følger drømmen min. Mamma leser bloggen min veldig mye, og holder seg alltid oppdatert på hva jeg driver med. Var sikker litt lettere for henne å vite at hun fortsatt kunne følge med på livet mitt, selv om jeg flyttet ut hjemmefra. Hehe! 

 

Vil du ha et dyr? Hvilket dyr da?
– Jeg har veldig lyst på en liten hund av rasen Papillon. De er så nydelig, smarte og sporty! Kjenner det kribler i magen bare av å tenke på en sånn hund! Men jeg tror nok jeg kommer til å vente en stund før jeg skaffer meg hund. De er et ekstremt stort ansvar. I tillegg blir det mye vanskeligere å reise rundt i verden hvis man har en hund. Er ikke bare-bare å få noen til å passe hunden sin.

 

Hvilken farge har du på håret ditt egentlig.Ser noen gang svart og noen gang mørkebrun. 
– Mitt naturlige hår er ganske så mørkebrunt. Men jeg har farget det i mange år, så har ikke noe bilde av min egentlige hårfarge. Men den jeg har nå er en blanding av mørkebrun, og mellombrun. Mitt eget hår er veldig mørkt, og hair extensionet er litt lysere for å lage litt spill i håret.

Hvordan skrives de favoritttreningsfilmene dine? Jeg fikk med meg hva de heter, men hvordan staves de? 
– De heter “Pumping iron” og “Generation iron”. Anbefaler deg å se “pumping iron” først, da det er den første av de som ble laget.

 

Hvor er det lange hvite speilet ditt ifra?
– Det er fra IKEA. Er det ikke fint? Jeg elsker det! 

Leser vennene dine og familien din bloggen din?
– Mange av vennene mine og familien min leser bloggen min. Er ikke sjelden bestemoren min kommentarer og “liker” ting på facebook. Sporty at en bestemor faktisk klarer å følge med! Men er jo alltid litt rart når jeg forteller venner/familie om ting, også sier de bare “ja, vet det, leste det på bloggen”. Haha! Så alltid når jeg har vært i syden, er det ikke vits i å fortelle eller vise bilder engang. Fordi de allerede har sett det!

 

– Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

34 kommentarer

Siste innlegg