10 Ting du kan gjøre på en søndag!

Her i Oslo har været vært skikkelig grått og trist hele helgen. Kjenner jeg blir i skikkelig inne-humør! Men jeg begynner fort å kjede meg når jeg bare er inne hele tiden. Og det regner jeg med at jeg ikke er den eneste som gjør? Så derfor har jeg laget en liste med ti punkter, med ting du kan gjøre på en regntung søndag. 

 

Work out
Sleng på deg treningsklærne og ta en treningsøkt hjemme i stua! Se video HER, med masse forskjellige gode hjemmeøvelser!

Bli brun
Hvem trenger sol for å bli brun? Spray et lag med spraytan eller ta en tur innom solariumet. Så slipper du å være den eneste som er kritthvit, fordi du ikke dro til syden. Hehe!

 

Hjemmespa
Sett av litt tid til kroppen din og ha et hjemmespa. Legg ansiktsmaske, bruk en hårkur, fiks neglene og gi kroppen en god skrubb. Har du ikke en skrubb kan du lett blande litt sukker (helst brunt) med olivenolje, og bruke på hele kroppen. 

 

Gjør søndagsvasken
Hver søndag pleier jeg alltid å vaske og rydde hele leiligheten. Da får jeg en god og clean start på den neste uken. Gjør det samme du og! Og pynt gjerne litt ekstra i hjemmet, så det blir fint og koselig! 

Gå på kafè
Ring en venninne eller to og møt hverandre på en kafè og drikk god varm kakao sammen. Espresso house er definitivt min favoritt kafè her i Oslo. Spesielt når det regner ute, og man vil sitte inne på et varmt og koselig sted. 

 

Les
Les en god bok, blogg eller blad. På blogg.no finner du haugevis av gode blogger! 

 

Se på serier
Lag litt god te eller kakao, sett deg under pleddet og slapp av mens du ser en film eller serie.

 

Bak rundstykker
Har du en søndagsåpen butikk i nærheten, kan du handle inn og bake gode rundstykker. HER er en god oppskrift på sunne rundstykker, som du godt kan lage noen ekstra av, og legge i fryseren så du har til hele uken. 

 

Hjemmekontor
Har du mye arbeid du har satt til sides, fordi det er sommer? Bruk søndagen til å få det unnagjort! 

 

Få orden i garderobeskapet
Er det bare meg, eller blir det kaos i garderobeskapet hver eneste gang man skal kle på seg? Klærne ligger spredd overalt, og man finner ikke igjen noe som helst. Bruk dagen til å få skikkelig orden i skapet, så det kanskje ikke blir like kaos neste gang du skal kle på deg. 

 

 

Hva liker du best å gjøre på regnfulle søndager?

26 kommentarer

Siste innlegg