Vinn tur til Barcelona og 9000,- for shopping!

// annonse

Sommer og sol! Hva betyr det? Endelig kan vi gå i shorts og bikini. Men hvor ulekkert er det ikke med lange skjeggstubber på leggene? Jeg får helt hetta hvis leggene mine ikke er nybarberte! Og jeg regner med jeg ikke er den eneste? Derfor har jeg en gladnyhet til dere! Dere har kanskje hørt om Shai høvlene før? Som veldig mange bloggere har skrevet om?

Vel, det er ikke uten grunn at de har skrevet om barberhøvlene. For jeg har endelig fått testet de ut, og jeg ble veldig overrasket over hvor god barberhøvelen er! Jeg var også så heldig at jeg fikk med Shaibox sitt sommerkit som inneholder;  

– Ansiksservietter

– 4 barberblader

– 3 bikini barberhøvler

– Dusjsåpe og barbergel i ett. Med aloe vera og vitamin A, E og F. Denne lukter også kjempegodt! 

– I tillegg får du også en søt toalettmappe til å ha sommerkitet i! 

– Og selvfølgelig, shai høvelen!

Hvis du bestiller shaibox, på shaibox.no i dag for kun 99,- kr får du hele sommerkitet, og sparer 400,- kr. Og om det ikke var bra nok. Er du også med i trekningen av en tur til Barcelona for 2 personer, og 1000 euro (ca 9000,- kr) og shoppe for. Hvor kult hadde det ikke vært med en shoppingtur til Barcelona? 

Konkurransen avsluttes den 31. august, og vinneren blir publisert på facebook “Shai shaving for damer” og instagram @shaibox. Konkurransen leveres av Zentio AS. 

13 kommentarer

Siste innlegg