Tidenes sterkeste..!

Nå har June og jeg nettopp vært en tur på Sudøst og spist utrolig god middag. Har hørt litt om stedet før, men jeg har av en eller annen grunn alltid trodd at det lå langt nede på Grønland, så jeg har ikke turt å dratt dit på grunn av det. Skal ikke forhåndsdømme noen, men har vært på Grønland en gang og det var skummelt i massevis! Men da June fortalte meg at det lå på Grunerløkka, måtte vi dra og sjekke det ut! Selv om jeg fikk tidenes sterkeste salat (her snakker vi brann i munnen) så var maten veldig god! Nå skal det sies at jeg er av den typen som alltid kjøpte kebab med ekstra mild dressing. Så jeg tåler ikke så veldig sterk mat akkurat. Hehe! 

Så om du vil spise god asiatisk mat i Oslo bør du ta turen innom Sudøst. De hadde også veldig god sushi (som ikke var sterk, hihi).

For dere som måtte stusse over at jeg har på meg andre klær på bildet under enn på antrekksbildene, så er det fordi jeg skiftet før vi stakk ut for å spise. Rakk og ta litt antrekksbilder av det jeg har på meg nå, så det kommer på bloggen i morgen. Hihi 🙂

Siste innlegg