På vei til Tyskland!

God morgen fra Gardermoen! Nå har jeg nettopp sjekket inn, og er klar for å spise litt frokost. Som jeg såvidt nevnte i gårsdagens innlegg, så skal jeg en tur til utlandet. Anne Victoria fra Nettavisen ringte meg i går, mens jeg var ute på joggetur og hadde et veldig spennende tilbud til meg! Som hun selv sa “Stina, du er jo ganske spontan er du ikke? Har du lyst til å dra til Berlin i morgen og møte Sharon Stone?”. Og så spontan og #yolo jeg er, så sa jeg selvfølgelig ja! 

Så nå skal jeg snart ta flyet ned til Berlin i Tyskland, for å dra på pressekonferanse der Sharon Stone skal presentere et nytt skjønnhetsprodukt. Det kommer journalister og bloggere fra hele verden, så dette blir veldig spennende! 

Det er første gangen jeg noensinne drar helt alene til utlandet. Så kjenner jeg sprenger litt grenser i dag, og det er så gøy! Er merkelig nok ikke nervøs i det hele tatt!  Men det kan nok være fordi jeg reiste så mye i fjor. Så da ble jeg vandt til hele reiserutinen. 

Jeg skal tilbake til Norge allerede i morgen, så det blir bare en liten svipptur til Berlin. Helgen skal brukes til å pakke og flytte inn i den nye leiligheten, så her blir det ganske så hektisk de neste dagene!

Window-shopping på Michael Kors!

Skal knipse masse bilder, og filme på turen så dere får se alt! Tror ikke jeg rekker å oppdatere bloggen noe mer i dag. Men jeg skal prøve! Kommer i alle fall til å oppdatere i morgen! 


20 kommentarer

Siste innlegg