10 Typiske jente-problemer!

Det er ikke alltid like lett å være jente. Spesielt ikke den tiden i måneden som tante rød kommer på tur, og alt blir helt feil! For ikke å snakke om hver gang man skal på fest, og man endevender hele klesskapet etter det perfekte antrekket. Og veldig ofte føler jeg at jeg er den eneste med disse jenteproblemene. Men det stemmer kanskje ikke helt? 

 

Aldri noe å ha på seg
– Et skap fullt av klær, men ingenting å ha på seg. Argh, noen dager får man bare ikke til å sette sammen et antrekk. Ingenting matcher, og man er drittlei av alle klærne man har! Så man ender opp med å bruke to timer på å kle på seg, halvparten av klærne ligger i en haug fordi du har prøvd de, og man får dårlig tid til å rekke de man skulle gjøre! 

Hår og negler
– Hvorfor må alltid neglene knekke? Og hvorfor vokser alltid håret så sykt treigt? Kunne det ikke bare vært noen magiske piller som man kunne ta, sånn at man hadde våknet opp dagen etter med langt og fint hår, og pene negler? Thank god for hair extensions og akrylnegler!

 

Det evige kroppsstellet
– Noen ganger blir jeg litt misunnelig på gutter. Vi jenter må barbere legger, under armene, nedentil, vi må nappe øyenbrynene, rense huden nøye morgen og kveld for å få vekk sminken og hvis vi glemmer det så mye som en dag popper det opp en haug nye kviser, hver morgen må vi sminke oss  og igjennom hele dagen må vi passe på at sminke er on-point, håret bruker vi alltid lang tid på å vaske, og når vi endelig er ferdig med å vaske det må vi føne, krølle/rette og putte en haug med produkter i det. Herregud, for et mas! 

 

Hvor pynta skal man være på fest?
– Hver gang jeg skal ut på byen eller på fest, har jeg alltid lyst til å pynte meg litt ekstra. Slenge på meg en kjole, et par høye sko, og ha på litt ekstra sminke. Men altså, det er så vanskelig å vite om man blir overpynta eller for lite pynta! Jeg må alltid sende melding til de venninnene jeg skal ut med og høre hva de skal ha på deg, og gjerne også sende et par snaps og spørre hvilket antrekk jeg burde velge!

Mensen på dårlig tidspunkt
– Selvfølgelig måtte mensen komme den ENE dagen man valgte å ha på hvite bukser. Eller nesten enda verre, mens man har sex! Ganske pinlig å se at det hvite lakenet er fylt med blod etter en liten økt. 

 

Kviser på dårlige tidspunkt
– Hvor standard er det ikke at man får tidenes største kvise midt på nesa den dagen man skal på en date? Det er nesten som at kroppen din vet at i dag må du se bra ut, så da kødder kroppen din det helt til!

Gutter
– Hvor skal jeg begynne? Er det èn ting vi jenter alltid stresser med, så er det gutter! Er gutten man er interessert i, interessert? Hva bør man sende på melding? Hva skal man tenke når han sier det ene og det andre? Aner ikke hvor mange samtaler jeg har hatt i telefonen med venninner, der vi har diskutert gutter. Det har ikke bare vært en gang for å si det sånn!

 

Regn
– Når man endelig har krøllet håret og det ser helt amazing ut, og sminken er helt perfekt, så må det selvfølgelig begynne å regne ute! Typisk er at det begynner å regne 5 minutter etter at du har forlatt hjemmet, så du har selvfølgelig ikke med paraply. Sminken begynner å renne og håret som engang så fantastisk ut, ligner mer på en våt katte. 

 

Alltid lang kø på do
– Enda en ting jeg misunner gutta. Når jeg er på byen er det alltid veldig lang kø på jentedoen. Alle jenter bruker sykt lang tid på å gå på do, og man må bruke nesten halve kvelden på å stå i kø. Er du gutt derimot, er det bare å stille seg ved siden av urinalet og sette igang.

Hair extensions
– Vel, denne gjelder ikke for alle jenter såklart. Men for oss som bruker hair extensions. Det er alltid stress for å skjule festene. Selv om man bruker hair extensions, så er man jo ikke interessert i å reklamere det veldig med å vise festene. Så man går hele tiden og sjekker om festene synes. Og skulle det komme litt vind, er det rett inn på en butikk og sjekke håret i speilet!  

 

Kjente du deg igjen i noen av problemene?

 

45 kommentarer

Siste innlegg