En bloggers verste fiende!

Mandag, men fortsatt ferie, eller hva? Vet ikke med dere, men jeg er i skikkelig feriemodus! Samtidig som jeg er skikkelig i flyttemodus. Kjenner det kribler i fingrene etter å starte flyttingen. Nå er det bare en uke igjen til jeg flytter, og det blir så gøy! Men først må jeg pakke alt som er i kollektivet, også må jeg hjem en tur til Hokksund i helgen, og pakke alle tingene jeg har der. 

Siden jeg har hatt veldig lite plass i kollektivet, har jeg ikke kunnet hatt med meg alle tingene mine. Så det er masse som står igjen hos mamma og pappa. Haha, det ser nesten ut som om jeg ikke har flyttet ut engang, så ille er det! Gru-gleder meg til å gå igjennom alle tingene. For nå er det virkelig på tide å organisere hva som skal med inn til Oslo, hva som skal lagres og hva som skal kastes. Kommer sikkert til å komme over noen gamle minner på det rommet. Jeg er en skikkelig hoarder, så alt mulig rart skal alltid samles på. Haha! Her snakker vi alt fra gamle kinobilletter til inngangsarmbånd fra fester. Men det er vel kanskje flere enn meg som er sånn? (håper jeg!). 

Akkurat nå er jeg hos June en tur, og vi har nettopp tatt litt antrekksbilder. Fikk litt panikk da jeg dro hjem til henne i stad, og det plutselig begynte å REGNE. Altså, er det noe som er verre enn vind for en blogger, så er det regn! Regn ødelegger alltid når man skal ta bilder. Sminker renner, og håret som tidligere var fint og krøllete ser plutselig ut som en våt katte. Men heldigvis ble det bedre vær, så vi fikk knipset litt bilder! Nå må jeg slutte å bable om alt mulig rart, og være litt sosial med June. Blogges senere :-*

22 kommentarer

Siste innlegg