Et døgn i Berlin, Tyskland!

Da har jeg nettopp kommet hjem fra et hektisk, men utrolig morsomt døgn i Berlin! Selv om jeg bare var der et døgn fikk jeg oppleve veldig mye, shoppa helt ekstremt mye, og jeg fikk skravlet litt med Hollywood skuespiller Sharon Stone. Så det har vært litt av et døgn! Fikk vite om denne turen først på onsdag, så alt har skjedd veldig spontant. Men det er slike turer jeg koser meg mest på!

Grunnen til at jeg dro til Berlin, var for å være med på en pressekonferanse. Skal vise dere mer bilder, og fortelle dere mer om den i morgen. Men først litt om selve Berlin. Da jeg ankom hotellet i går hadde vi skandinavierne en kort brief og lunsj sammen. Med en gang jeg var ferdig med å spise hoppet jeg rett inn i en taxi, for å komme meg til bykjernen.

Jeg hadde på forhånd sjekket opp at det var en Primark i Berlin. Dere som har fulgt bloggen min en stund, vet jo at jeg ELSKER Primark. Så jeg shoppet ganske mye der! Shoppet faktisk så mye at jeg tenkte jeg kunne lage en haul video. Dere spør meg jo ofte om jeg kan lage slike videoer, så da skal jeg virkelig benytte sjansen nå! Har også filmet masse mens jeg har vært i Berlin, så det kommer også en egen video av det. 

Radiotårnet! Tysklands høyeste bygg! Var oppe i det sistgang jeg var i Berlin. Det er helt sinnsyk utsikt, så dit må du opp hvis du er i Berlin! 

Tradisjon tro – Alltid et shotteglass fra hvert sted jeg drar. Har allerede fra 7 andre land. Så denne glir rett inn i samlingen!

Innlegg nr to fra Berlin kommer i morgen – Stay tuned!

14 kommentarer

Siste innlegg