Som balsam for sjelen!

I morres var jeg veldig trøtt, og det var såvidt at øynene ville holde seg åpne. Heldigvis klarte jeg å komme meg opp av senga, og etter en god kaffekopp og en frokost var jeg klar for en powerwalk i Frognerparken. Litt frisk luft og morsjon hjalp veldig på trøttheten! Kjente meg så mye mer våken og frisk etter en tur på 3-4 km. Det kan virkelig anbefales! 

Tror jeg skal legge det inn som en fast rutine å gå flere turer. For det gjør virkelig godt for helse og sinn! Blir kanskje ikke noe veldig sommerkroppen 2015 av det, men den får vi heller jobbe med på gymmet. Haha! Men slike gåturer er helt perfekt hvis man har en kontorjobb. Frisk luft må man ha! 

Mens jeg var ute og gikk fikk jeg en veldig spennende telefonsamtale med Nettavisen. Jeg skal på tur i morgen! Skal ikke røpe så mye enda. Men oppdaterer dere fra Gardermoen i morgen. Hihi 🙂 PS: Til dere som lurte på hvorfor jeg tok så mye tog i dag. Så var det fordi jeg måtte til Hokksund og hente pass og koffert! Toget ble selvfølgelig stillstående i 40 minutter. Så det var jo greit kjipt! Men med tanke på hva jeg skal i morgen, er det ingenting som klarer å ødelegge humøret mitt!

13 kommentarer

Siste innlegg