Overraskende klessalg!

I går hadde jeg og tre andre bloggere; Donna, Nora og Aurora klessalg utenfor Arkaden i Oslo. Jeg var veldig spent på hvordan det kom til å gå, og om det kom til å komme mange. Til min store overraskelse kom det veldig mange mennesker, både blogglesere og tilfeldige mennesker som gikk forbi på gaten og så at det var klessalg. Det er en stund siden jeg har ryddet ut av garderoben min. Så jeg hadde tre stappfulle IKEA sekker med klær, sko, vesker og smykker. Og jeg fikk utrolig nok solgt nesten alt! Har noen få ting igjen, som jeg heller får selge en annen gang. 

Som den flinke bloggeren jeg er, klarte jeg å glemme speilrefleksen hjemme *susa*. Så jeg har måttet låne noen bilder fra Nora

Ble helt rørt over at så mange av dere kom for å hilse på, og for å ta bilde. Blir alltid litt satt ut når dere spør meg om å ta bilde med dere. For jeg er jo bare en vanlig person, med en litt annerledes jobb? Hehe!

 

Nå kommer snart Roger hjem fra offshore, så dere kan tenke dere jeg gleder meg til å se han igjen?! Han har vært borte siden mandag, men det føles mer ut som tre måneder. Heldigvis har han ringt meg mange ganger hver dag, og vi har sendt masse meldinger og bilder på snapchat. Så har fått dekket en liten del av min daglige dose av  Rogger. Hehe! 

15 kommentarer

Siste innlegg