Jeg skal møte Britney Spears!

Gjett hva jeg skal i dag? Jeg på VIP event med Britney Spears. Altså, hvor sykt kult er ikke det? Den siste tiden har Britney jobbet med undertøyskjeden Change, og de har laget en utrolig fin undertøyskolleksjon sammen. I dag er dagen som kolleksjonen kommer ut i butikk, og i den anledning skal det være en stor pressevisning, der selveste Britney skal være. 

Kjenner det kribler litt ekstra i magen, bare av tanken på at jeg skal se henne i dag. Hun var jo mitt store idol da jeg var litt yngre. Tror nok at jeg kommer til å bli veldig starstruck etterpå! Får håpe jeg får tatt et bilde med henne. Det hadde virkelig vært gøy! 

Men over til noe annet. I går satt jeg på nytt tape extension på mitt kjære hodet igjen. Vet ikke helt om jeg skal syns det er hyggelig eller ei, at så mange av dere syntes jeg var finere uten. Men jeg syns ikke håret mitt er noe finere uten extensions i alle fall. Og man må jo høre på hva man selv syns, hvis ikke blir det helt feil! 

Det håret jeg satte på er fra locksandbonds.com og er virgin tape extensions. Det har fantastisk kvalitet, og ser utrolig bra ut! Jeg bruker 8 pakker av fargen #4 medium dark brownl. Jeg liker å ha ganske tykt hår, så derfor har jeg såpass mange pakker. Har brukt hår fra locksandbonds i 3 år og kunne ikke vært mer fornøyd. Nå er det akkurat 2 år siden jeg begynte med tape håret dems, og jeg er helt hekta! Jeg får håret sponset, men jeg hadde ikke giddet å brukt det i 3 år hvis det ikke var så bra som det er!

PS: I morgen selger jeg masse av mine moteskatter på baksiden av Arkaden (den plassen som ligger som ligger ut mot Royal Christiania) i Oslo, rett ved Karl Johan. Jeg står der med noen andre bloggere fra 10:00 og utover dagen. Håper å se mange av dere der! Kom gjerne innom bare for og si hei også 🙂 Kan prøve å få lagt ut en liten sneakpeak av tingene jeg skal selge senere i dag!

19 kommentarer

Siste innlegg