Uten hair extensions

God morgen ♥ Nå har jeg nettopp tatt av alle hair extension festene jeg har hatt på hodet. I dag skal jeg nemlig sette på helt nytt hår. Og gud som jeg gleder meg! Har hatt det håret jeg hadde nå, siden begynnelsen av mai, og har jo farget det et par ganger også. Så det har virkelig begynt å bli slitt. Men det er overraskende hvor mye det har tålt!

Tenkte jeg kunne vise dere noen bilder av hvordan håret mitt ser ut uten hair extensions. Syns det faktisk begynner å få litt lengde nå. *endelig* Har vært et skikkelig lang prosjekt å få det til å vokse ut etter at jeg klipte meg for snart tre år siden. For da klippet frisøren en Victoria Beckham sveis på meg, som er langt forran og kort bak. Dere skjønner kanskje hva jeg mener? 

I alle fall. Når jeg skulle få det til å vokse ut måtte jeg hele tiden klippe det håret som var forran, og la det bak gro, sånn at alt håret skulle vokse seg like langt. Håret som var i bakhodet mitt var rundt 15-18 cm langt da jeg klipte det for 3 år siden, og nå er det hele 35 cm langt. Så det har jo vokst veldig mye! Så nå er endelig alt håret like langt, og det kan endelig bli litt lengde på det! 

Kommer til å fortsette med hair extensions frem til det er rundt 50 cm langt. Så det er fortsatt ganske mye igjen. Men håret mitt er sunt, og jeg vet hvordan jeg skal behandle det. Så forhåpentligvis tar det ikke altfor lang tid. I mellomtiden blir det hair extensions på mitt hode. Får helt angst av å ha kort hår. Føler meg virkelig ikke som meg selv med det. Helt merkelig! Jeg må jo ha det lange håret, hvis ikke er jeg jo ikke “stina”. Om dere skjønner? Selv om sikkert en hel haug av dere sier “åh, du ser sååå voksen ut med kort hår”. Men er meningen å se gammel ut plutselig? Er ikke meningen å se ut som man selv vil? 

45 kommentarer

Siste innlegg