Søndagsfrokost

God morgen ♥

Håper dere har hatt en fin helg så langt! Der har jeg virkelig hatt. Har rukket så utrolig mye denne uken, at jeg er helt forbauset over meg selv. Jeg har vært barnevakt for en chihuahua, møtt Britney Spears, vært fram og tilbake til Hokksund to dager for å hente alle klær til klessalg, hatt søsteren min på besøk, hatt klessalg, vært på åpningskurs med Nordic Screens, vært hos kiropraktoren to ganger og mye mer! Så denne uken har virkelig sust forbi. 

Nå til uken har jeg mye mindre ting på planen, og forhåpentligvis har jeg mye mer tid til bloggen. Har allerede mange spennende idèer i hodet mitt, som jeg må prøve å få til neste uke. Det skal bli gøy! 

I dag skal jeg rydde og vaske over leiligheten og gjøre litt søndagsting. Prøver alltid å få unnagjort så mye som mulig på søndager, så jeg slipper å ta med de tingene inn i en ny uke. Liker virkelig ikke å la ting henge over meg, så da er det bedre å få det unnagjort med en gang! Har allerede skrevet en lang liste med ting jeg skal gjøre i dag. Så nå må jeg virkelig sette i gang!

9 kommentarer

Siste innlegg