Oppskrift: Hjemmelaget jordbærsyltetøy

God helg ♥

Helt fra jeg var liten har jeg elsket hjemmelaget jordbærsyltetøy på grovt brød. Det smaker så friskt, godt og søtt. Til min store lykke kom pappa hjem med en stor eske med norske jordbær i går. Så i dag har jeg laget masse syltetøy så vi har resten av sommeren, og hele vinteren. Mmm, nam nam! Anbefaler dere virkelig å lage syltetøy av jordbærene, for det er jo så godt!

Dette syltetøyet kan fryses ned, så du kan lagre det igjennom vinteren. Når du tar det opp fra fryseren bør du la det tine på kjøkkenbenken, da smaker det best! Det holder seg bra i ca en uke fra man har tint det. 

Dette trenger du:

♥ 2 kg jordbær

♥ 1 Certo frysepose

♥ 400 gram sukker

♥ Begynn med å mose halvparten av bærene. Hell så oppi den andre halvdelen og mos den litt. Bland det godt sammen.

♥ Bland sukker og frysepulver sammen, og bland det godt inn i jordbærene. Pass på å røre godt så du ikke får noen klumper!

♥ Så har du ditt eget hjemmelagde jordbærsyltetøy. Dette er kjempegodt på grovt brød. Nam nam!

Håper det smaker! ♥ 

20 kommentarer

Siste innlegg