Tidenes lengste skitur!

Hei dere! I dag har jeg vært på tidenes lengste skitur! Planen var egentlig å gå en tur som er på ca 3 km. Men flinke meg klarer alltid å rote seg bort, så etter å ha endt nesten oppi Ormåsen, et par knall og fall og inn på en traktorvei endte jeg opp med å gå 8,5 km. Hadde aldri trodd at jeg skulle klare og orke å gå en så lang tur. Har jo ikke stått ordenltig på ski på 10 år, så er jo virkelig ute av skitrening. Men her gikk det unna gitt! Var utrolig deilig å være ute i skogen helt alene, uten masse mas og kjas rundt meg, og bare nyte treningen. DETTE er grunnen til hvorfor jeg elsker å trene ute i skogen! 

For å måle hvor langt, hvor fort, og hvor mange kalorier jeg brant brukte jeg Endomondo sin app. Har aldri brukt den før, men den er jo helt genial! Den tok til og med oppover- og nedoverbakker i beregningen. Sånn at kaloriforbrenningen ble riktig! 

Med en gang jeg kom hjem hoppet jeg rett i dusjen – Kjente jeg hadde trent for å si det sånn..! Fant endelig igjen selvbruningen min i går, så når jeg var ferdig i dusjen var det bare å smøre seg inn! Skal bli deilig å være brun igjen! Føler meg som en spøkelse nå om dagen, og det er virkelig ikke noe jeg kler! Etter jeg var ferdig med selvbruningen var jeg skubbsulten, har jo tross alt forbrent 900 kalorier *stolt* så da ble det pannekaker med appelsin til lunsj! Mmmm, oppskriften jeg bruker kan du finne HER.

21 kommentarer

Siste innlegg