5 Skjønnhetstips

1.Smør babyolje på leggene etter du barberer dem! Oljen beskytter huden og de blir kjempemyke! Oljen gjør at du får 10-15% mer fuktighet, i forhold til bodylotion.

2.Bruk mineralpudder istedet for foundation. Selv hadde jeg mye mer kviser før når jeg brukte foundation, enn nå som jeg bruker mineralpudder fra bareMinerals. Pudderet fra bareMinerals har hverken parabener eller parfyme i seg. 

3. Har du trett eller irritert hud? Da kan du legge på eggehvite (inneholder proteiner som gir fuktighet) som en ansiktsmakse, ha den på i 5 min.

4.Får du en kvise, ikke klem på den! Ta heller en ren klut under varmt vann og hold den på kvisen i minst et minutt. Varmen vil åpne poren og etterpå er det bare og forsiktig tørke bort kvisen (det hvite) med kluten. Denne metoden er super, og er mye bedre enn å klemme, ettersom man ikke irriterer huden. Eller så kan du gjøre det etter en varm dusj.

5.Har du poser under øynene eller er de hovne? Da kan det være lurt å ha isbiter liggende i fryseren for å holde under øynene i noen minutter. Dette er kaldt, men absolutt verdt det. Husk å ha en klut rundt isbiten.

28 kommentarer

Siste innlegg