Ukens spørsmål #36

Anbefaler du å gå på barbie dop? Hvor får man tak i det?
– NEI!!! Jeg har selv gått på det, for noen år siden, og anbefaler ingen å gå på det. Jeg fikk arr bak på ryggen etter kviser som jeg fikk på grunn av melaen. Men jeg var heldig. Mange får mye værre konsekvenser av det. Det er mange som får masse svarte føflekker i ansiktet og på kroppen. Har også lest om folk som får ekstrem akne av det. I tillegg er det mange som mister matlysten av det, og det er virkelig ikke bra. Ikke en smart måte å gå ned i vekt, hvis folk tenker det! Vet heller ikke hvor man får tak i det, siden jeg fikk det av en venn. Men jeg sier det igjen, hold dere unna det. For man vet ALDRI hva man får i seg, og det kan få fatale konsekvenser. 

 

Har du egen bil? I så fall, hvilken?
– Haha, jeg er snart 21 og har enda ikke kjøpt meg egen bil. Har hatt billappen i 2,5 år. Men er litt treg! Får jo låne mamma sin bil så mye jeg vil gratis (jeg har snill mamma jeg!, så bruker den muligheten så lenge jeg har den.

 

Har du tenkt til å starte på skolen høsten 2014?
– Planen var egentlig å bare ta ett friår, for å finne ut hva jeg vil studere. Men jeg har virkelig null enda ikke peiling på hva jeg vil studere. Så derfor vil jeg heller vente med å begynne på skolen igjen, frem til jeg vet hva jeg skal bli. Ser ikke poenget med å studere masse piss, bare for å studere. Når jeg først skal studere skal jeg gå “all-in” for det.

 

Planer for sommeren 2014?
– Det har jeg! I mai skal jeg reise på surfecamp til Portugal med Victoria i 2 uker. Skrev masse om den i går, som du kan sjekke ut HER.

En uke etter jeg kommer hjem fra surfecampen drar jeg og Victoria til Ios med Life is a beach party, og skal være der i 12 dager, les mer om det HER. Gleder meg helt vilt til sommeren nå! Er helt sikker på at dette blir den beste sommeren noensinne! 

 

Hvilken størrelse bruker du i klær?
– Har sikkert skrevet det før, men skriver det igjen. Bruker som regel XS, og noen ganger XXS. Men syns ikke det er så viktig å henge seg opp i sånt. Alle er fine som de er; store, små, lave, runde og slanke. Så lenge du er fornøyd med deg selv er det ingen som kan si noe på det 🙂

 

Er det noen andre nettbutikker enn nelly du kan anbefale?
– Har prøvd ut noen som jeg kan anbefale til dere: sheinside.com, choies.com, xlife.no, madlady.se, modekungen.se, lookbookstore.co, voguec.com, blivakker.no og junkyard.no.  

 

Håret ditt var sykt fint på de bildene! Hva har du gjort for å få det slik?
– Tusen takk søte du! 🙂 Har bare rettet det ut helt vanlig. 

 

 

Hvordan lager du treningsplanen din? Er det ett program inne på pcen eller noe?
– Jeg lager den på picmonkey.com. Det tar litt ekstra tid, men det blir så fint! 

 

 

Kan du legge ut noen treningsvideoer igjen? Lenge siden det nå.
– Aner liksom ikke hva jeg skal legge ut video av.. Men kan se om Roger kan hjelpe meg og sette opp noen treningsøkter man kan gjøre, som jeg kan vise dere. Han er jo utrolig flink når det kommer til trening, hehe 🙂

 

Er Hokksund en fin by som er verdt å besøke?
– Hokksund er veeeldig lite, og det er nesten aldri noe som skjer her.  Men på sommeren er det en veldig fin camping her, og på vinteren er det mange fine skiløyper. Men hvis du vil oppleve litt anbefaler jeg å heller dra til Drammen. Mye mer å finne på der! 

 

– Noe du lurer på til neste “ukens spørmål”?

 

18 kommentarer

Siste innlegg