12 Ting du kan gjøre i helgen!

Facetime vinkveld – Inviter venninner og ha en facetime samtale der dere drikker vin og catcher up på livene til hverandre!

Bake – Bak deg noe godt. Kanelsnurrer, boller, pizzasnurrer, rømmevafler, urte-rundstykker, brioche rundstykker, hjemmelaget pizza,  you name it! Kos deg. Det er helg!

Kahoot med venner – Vi hadde kahoot under siste jentekveld på facetime, og det var så gøy! Den ene venninnen i gjengen hadde laget en kahoot quiz med spørsmål hun hadde laget fra gamle poster fra alle sammen fra facebook, og det var så gøy!

Gå tur ute – Ta deg en tur ut i helgen. Gå rundt i nabolaget, på stranda, skogen eller hvor som helst!

Sol deg – Det er meldt superfint vær i helgen. Fin deg en lun plass i hagen eller på verandaen, skru på en lydbok, legg deg ned på en solseng eller noen tepper og bare nyt solen! Bare husk solkrem, hehe!

 

 

Shine opp hagen – Nå er virkelig våren her og da er det på tide å shine opp hagen. Selv har jeg allerede rukket å vaske over tak, gulv og vegger på verandaene, trimme rosebuskene, plante stemor og påskeliljer på verandaen. Nå begynner det å bli klart for planting ute i hagen, selv om jeg kommer til å vente før frosten er 100% borte før jeg planter noe!

Ringe familie – Når snakket du sist med bestemoren din eller søsteren din? Ring de og skravle! Jeg ringer og skravler masse med familie i denne tiden, og det er jo så koselig! Selv om vi ikke får sett hverandre kan vi jo fortsatt snakke med hverandre!

 

Male noe hjemme – På tide å freshe opp stua eller soverommet med ny farge på veggen? Bruk helgen til å male og gjøre det nytt og fint! Kanskje det er noen dørkarmer eller vinduskarmer som også trenger et lite strøk?

Scann gamle bilder i fotoalbum – Har du masse gamle bilder liggende rundt? Scann de med printeren og få lagt de inn digitalt. Selv har jeg gjort det med nesten alle barndomsbildene mine, og det er jeg så glad! Bilder kan bli ødelagt og det er superkjipt å miste store deler av barndommens bilder, men hvis du har de digitalt med en backup i en cloud har du bildene for alltid.

 

Fisketur – Sleng med deg fiskestanga og fisk i vei. Bare husk å sjekk lover og regler på der du skal fiske først!

 

Grille – Kos deg på verandaen med grillmat! Per Fredrik og jeg har allerede grillet masse, og det er så deilig å spise grillmat mellom plantingen i hagen!

 

Vask bilen – Når var sist du vasket bilen? Vask den innvendig og utvendig. Er du ekstra i siget kan du jo shine over garasjen i samme slengen. Selv burde jeg virkelig få shinet over bilen og i garasjen, for det er det både rotete og møkkete, haha!

 

4 kommentarer
  1. Blir så glad når du poster innlegg på dagtid, Stina! 😀 Så kjedelig å vente til kvelden, hehe! Ha en fin Fredag! Klem! <3

  2. OMG så fine leppene dine er. Hele deg, forsovet <3 Veldig glad i å følge med på bloggen din. Keep shining, queen! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg