Totalt skamløs

annonse – Gucci, nelly

I dag startet jeg dagen hos frisøren. Jeg fikk heist opp hair extensionet mitt. Det er alltid så deilig når mitt naturlige hår er nyfarget og håret sitter helt perfekt. Da bare føler jeg meg 20x mer freshere. Hehe!

Etter frisørbesøket tittet jeg litt rundt i byen, også tok jeg meg en tur opp til et sted jeg har funnet som det er skikkelig fint å ta antrekksbilder. Som jeg også kan stå helt alene..

KJOLEHER | SKOHER | VESKEHER | SOLBRILLER – GUCCI, HER

Litt kleint å stå midt i en folkemengde når man står med selvutløseren. Haha! Selv om jeg faktisk turte å gjøre det da jeg bodde på Frogner for 4 år siden. Da stilte jeg meg opp midt i Frognerparken med kamerastativ og selvutløserknapp. Null skam.

Var litt mer skamløs back in the days enn hva jeg er nå. Nå blir jeg nesten flau om en nabo ser at jeg tar bilder på min egen veranda. Haha! Uffameg.

KJOLEHER | SKOHER | VESKEHER | SOLBRILLER – GUCCI, HER

 

Uansett. Der jeg tok bildene ble det sååå fint lys! Har lyst til å bli flinkere til å ta mer antrekksbilder igjen der jeg bare tar med meg stativet i bilen, og tar bilder hvor jeg vil.

Gjorde jo det før, og bildene blir jo så mye finere! Er dere ikke enige? Mulig jeg bare er supernerd på foto og sånt, men jeg syns i alle fall det er mye mer morsomt å ta bilder sånn!

 

INSTAGRAM STINABLOGG
SNAPCHAT STINABLOGG

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg