10 år siden sist!

Åååå, i dag har det endelig vært skikkelig sommervær igjen! Kjenner jeg får så mye mer energi og glede i kroppen av det! Får bare lyst til å dra ut og gjøre noe!

Så når jeg kom tilbake fra frisøren tidligere i dag, dro jeg med meg Per Fredrik rett ut på Ulastranda. Der er det så deilig! Elsker å være der nå som det er litt utenfor sesong, og man kan kose seg litt i fred og ro alene!

Da vi kom til parkeringsplassen skulle jeg bare fikse billett, og plutselig møtte jeg på en gammel venn jeg ikke har sett på sikkert 10 år. Vi ble stående og skravle en stund, og det var så koselig å sees igjen! Er jo ikke så ofte jeg møter på kjentfolk her i Sandefjord, og spesielt ikke kjentfolk fra Drammen, så det var overraskende og gøy!

Kjenner jeg gruer meg skikkelig til sommeren er helt over. I forrige uke regnet det og bare var drittvær, og da ble jeg livredd for sommeren skulle være helt over. Det var litt for tidlig for min del.. Men i dag fikk vi et glimt av sommer igjen, og det er jeg glad for at jeg nøt skikkelig!

Nå skal vi straks dra en tur på Farris Bad for å spise middag. De har så sinnsykt god mat der, så en tre retters middag der slår aldri feil!

 

INSTAGRAM STINABLOGG
SNAPCHAT STINABLOGG

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg