Jeg benyttet sjansen

I går dro jeg rett fra Bergen og videre til foreldrene mine. Per Fredrik reiste til London samtidig som jeg reiste til Bergen, og han kommer ikke hjem før i kveld, så da benyttet jeg sjansen til å ta en tur hjem til Hokksund.

Jeg sover jo aldri over hos foreldrene mine lengre, men når Per Fredrik er borte passer det perfekt. Syns det er så skummelt å sove alene i det store huset. Selv om jeg har både Chloe og massevis av sikkerhetsting. Men jeg klarer liksom ikke å bli helt trygg på å være alene i hus. 

I går kveld hadde søsteren min og jeg full jentekveld med både film og masse snacks. Det ble både ost og kjeks med druer, og nachos med guacamole og salsa. Så mye digg! Elsker sånn snacks, og jeg spiser alltid altfor mye av det. Haha! Jeg bare må anbefale dere filmen vi så. Altså, en så morsom girl power film skal du lete lenge etter! Filmen heter “the heat”, og jeg leide den fra iTunes store. Det er alltid stedet jeg ser etter filmer, for der er alltid de helt nyeste.

Da jeg stod opp på morgenen i dag var det så fint vær og lys, at jeg bare måtte ta med kameraet en tur ut i hagen og knipse litt bilder av alle de fine blomstene mamma har. Er det en person som har grønne fingre, så er det hun! 

 

Jeg kjenner at Bergensturen har tatt på. For nå er det jeg både slapp og helt tett i nesa. Så jeg tror nok at det kommer til å bli en rolig lørdag i kveld. Men hvem vet, plutselig drar jeg ut i Drammen på elvefestivalen!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg