Hvilken brudekjole til bryllupet?

Nå er det under et år til vi gifter oss, og jeg er virkelig igang med planlegging. Vi har allerede booket lokale og satt dato. 3 august 2019. Nå gjenstår bare alt det andre.. Haha! Det er en god del for å si det sånn.

Heldigvis har jeg god tid på det meste. Bryllupskjolen har jeg begynt å snuse litt på. Den bør jo bestilles minimum 6-7 måneder før bryllupet – så der bør jeg virkelig komme igang. 

Jeg har jo begynt å se litt rundt på nettet etter hva jeg liker. Det jeg har funnet ut så langt er at jeg liker veldig godt a-line kjoler, altså kjoler som sitter inntil på brystet og svinger ut ved midjen.

Jeg har også funnet ut at jeg ikke liker havfrue formen, da jeg hverken liker den eller føler at den kommer til å passe på meg. Havfrueform er at den sitter tett fra brystet og ned til under rumpa, også svinger den ut. Jeg liker store skjørt, så da er ikke sistnevnte noe for meg.

Jeg har tenkt til å dra og se på kjoler snart, og da kommer jeg nok til å finne ut hva jeg virkelig liker og vil gå for. Tenker å lage en vlog der jeg prøver kjoler. Hadde ikke det vært gøy å sett? Kommer selvfølgelig ikke til å røpe hvilken kjole jeg går for. Men jeg kommer til å vise de forskjellige jeg prøver! 

 

38 kommentarer

Siste innlegg